Miehet

Video: Storvreta–Växjö kaikki maalit – upeita osumia roppakaupalla ja rankkariratkaisu jatkoajalla

17.09.
2014
0 Kommenttia
0

Ruotsin miesten Superliiga pyörähti käyntiin tiistaina kahden ottelun voimin. Storvretan ja Växjön välisestä kohtaamisesta on nyt tarjolla maalikooste.

Maalikoosteessa riittää todella katsottavaa, sillä upeita maaleja syntyi useampi kummankin joukkueen toimesta. Ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla, kun Storvretan kohuhankinta Alexander Rudd ujutti rankkarista 7–6-voittomaalin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.