Miehet

Hirvileiri murisi surkeaa otteluaan – ”Ei riitä, että pelaa yhden erän”

02.10.
2014
0 Kommenttia
0
Miehet
Hirvikippari Petri Kaukoa ei naurattanut, vaikka tästä tilanteesta Juuso Heikkisen kanssa syntyikin kavennusmaali. Kuva: Henri Pitkänen

Hirvikippari Petri Kaukoa ei naurattanut, vaikka tästä tilanteesta Juuso Heikkisen kanssa syntyikin kavennusmaali. Kuva: Henri Pitkänen

Happeen joukkueessa heikko avausottelu aiheutti ankaraa itseruoskintaa. Valmentaja Seppo Pulkkinen ja kapteeni Petri Kauko kävivät ottelua läpi tiukin sanakääntein.

Pulkkisen mukaan aivan ottelun alussa Happee loi maalipaikkoja, mutta sen jälkeen GC otti ottelun itselleen.

– Aloitimme hyvin ja saimme maalipaikkoja, mutta emme käyttäneet niitä ja kaveri vei erän väkisin itselleen. Toisessa erässä ei sitten kyllä saatu yhtään omaa peliä käyntiin. Kolmannessa löytyi taas se oma hyrskynmyrsky, mutta yhtä se jäi vajaaksi.

Tuomarilinja oli kansainväliseen tyyliin todella salliva, ja ruotsalaispari antoi pelaajien vääntää ja huitoa todella rajusti. Sen kanssa on Pulkkisen mukaan vain opittava elämään.

– Onhan linja salliva ja se on erilainen kuin Suomessa, mutta ei sen taakse voi mennä yhtään. On vain hyväksyttävä se ja pelattava sen mukaan, Pulkkinen totesi.

Ottelun päätyttyä huomisen Vitkovice-taiston alkuun oli aikaa 16 tuntia, joten nopealle nollaukselle oli tarvetta.

– Hyvä loppu antoi paremmat eväät huomiseen, nyt nollataan tämä ja lähdetään kohti huomista, Pulkkinen tuumi.

Vammoista kärsinyt maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen yritti pelata ottelun alussa, mutta peli jäi kesken jo muutaman vaihdon jälkeen. Pulkkisen mukaan tilanne ei näytä hyvältä.

– Junkkarisen tilanne näyttää huonolta, mutta sen näkee tarkemmin sitten huomenna, Pulkkinen päätti.

Myöskään joukkueen ikikapteeni Petri Kauko ei jaellut joukkueellen ruusuja, eikä niihin kyllä ollut aihettakaan.

– Olimme kyllä 50 minuuttia todella huonoja. Emme vaan olleet valmiita pelaamaan. Tuntuu siltä, että tehdään avausottelusta itsellemme aina hankala, on se sitten pudotuspeli tai mitä tahansa, Kauko ihmetteli.

Huominen Vitkovice-ottelu on kuin puolivälieräkamppailu, sillä voittaja jatkaa hyvin suurella todennäköisyydellä välieriin. Kapteeni haki hyvästä lopusta positiivista henkeä myös huomiselle mukaan.

– Loppu näytti jo ihan hyvältä, ja tästä on parempaa jatkaa huomiselle, Kauko uskoi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.