Miehet

Koovee ryösti pisteet Espoosta – ”Joukkue pelasi tänään isolla sydämellä”

25.10.
2014
0 Kommenttia
0
Miehet
Kooveen maalivahti Arvid Vonk torjui 26 laukausta Esport Oilersia vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää

Kooveen maalivahti Arvid Vonk torjui 26 laukausta Esport Oilersia vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää

Koovee haki arvokkaat vieraspisteet Tapiolan Urheiluhallista kaatamalla kotijoukkue Esport Oilersin. Miesten Salibandyliigan illan ainoa kamppailu päättyi tamperelaisjuhliin lukemin 5-8(1-4, 3-2, 1-2).

Mihin ottelu ratkesi?
Koovee otti ottelun komentoonsa heti alussa, kun se siirtyi ennen ensimmäisen erän puolta väliä 0-3-johtoon. Sen jälkeen tamperelaiset eivät enää johtoa espoolaisille luovuttaneet, vaan etenivät voittoon asti.

Ottelun hahmo?
Miro Lehtinen oli varsinkin ottelun ensimmäisessä erässä kaukalon herra tehden 2+1-tehot. Mies kaunisteli lopullisiksi tehoikseen kaksi maalia ja kaksi syöttöä. Vierailijoiden maalivahti Arvid Vonk oli myös mies paikallaan ja varsinkin ottelun loppuhetkillä Oilersin painaessa Vonk seisoi maalin suullaan lähes päällään. Kooveen puolustus kerää myös erityismaininnan erittäin uhrautuvien otteiden myötä. Oilersilta esiin nousi jälleen kerran Öljymiesten erinomainen ylivoimapeli, jossa tänäänkin Casper Pfitzner heilutti maaliverkkoa kahden maalin edestä.

Ottelun puheenaihe?
Yksi ottelun puheenaiheista oli Oilersin selkeän profiilipelaajan, Sylvester Raikamon paluu kaukaloihin parin kuukauden loukkaantumisen jäljiltä. Raikamo pelasi mukiinmenevästi saalistaen yhden komean syöttöpisteenkin.

– Pelikunto on vielä hakusessa ja vähän jalka painaa. Lopussa puristettiin mailasta vähän liikaa, eikä lyöty palloa uuniin. Tappio kyrsii, Raikamo kertoi ottelun jälkeen.

Oilersin voitottomien otteluiden putki venyi jo neljän ottelun mittaiseksi. Seuraava paikka putken katkaisemiseen lienee puolentoista viikon päästä keskiviikkona, kun paikallisvastustajat Indians ja Oilers kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä liigakaudella.

Kommentit:
– Ottelun alku oli meiltä hyvä. Olemme keskittyneet tekemään huolelliset ja hyvät alkulämmittelyt ennen peliä ja tänään se tuotti tulosta. Iso kiitos jätkille, jotka peittivät vetoja ja ajoivat Oilersin huonoille vetopaikoille, vierailijoiden sankari Arvid Vonk kiitteli edessä pelannutta puolustusta.

– Olemme harjoitelleet hyvin! Ukot olivat keskittyneitä ja niitä asioita tehtiin, mistä sovittiin ennen ottelua. Teimme tämänpäiväiseen otteluun pieniä muutoksia, ja se toimi. Joukkue pelasi tänään isolla sydämellä, josta hyvänä esimerkkinä ottelun viimeiset kaksi minuuttia, jolloin pelaajat taistelivat upeasti Oilersin painaessa, Kooveen päävalmentaja Hannu Santanen sanoi.

– Huomenna palautellaan, sunnuntaina vedämme pienen harjoituksen ja maanantaina Turussa TPS:aa vastaan viimeinen peli ennen maajoukkuetaukoa.

Tilastohuomiot:
Oilers: Casper Pfitzner 2+0, Ilari Talvitie 0+2
Koovee: Miro Lehtinen 2+2, Mikko Immonen 2+0, Lassi Ylisiurunen 0+2, Arvid Vonk 26 torjuntaa

Linkit:
Ottelutilastot

Teksti: Janne Erola

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.