Miehet

Maajoukkuepuolustajan MM-kisaunelma murskaksi – palaa pelikentille vasta ensi vuoden puolella

21.10.
2014
2 Kommenttia
0
Miehet
Jonne Junkkarinen joutuu huilaamaan pari kuukautta.

Jonne Junkkarinen joutuu huilaamaan pari kuukautta. Happee-peluri lisäsi Instagram-tililleen kuvan sairaalasta jalkaoperaation jälkeen.

Happee-puolustaja Jonne Junkkarinen on joutunut pidemmälle pelitauolle. Junkkariselta jää siis myös haaveeksi kovasti tavoitteena olleet joulukuun miesten MM-kisat Göteborgissa. 24-vuotias Junkkarinen on käynyt jalkaoperaatiossa, joka pitää hänet sivussa liigakaukaloista ensi vuoden puolelle.

Viime kaudellakin samasta jalkamurtumasta kärsineen Junkkarisen jalka leikattiin maanantaina, ja uudelleen murtuneeseen jalkaan asennettiin nyt ruuvi parantamaan luutumista. Junkkarinen pelasi lokakuun alussa Champions Cupissa Sveitsissä Happeen riveissä, mutta tuolla matkalla vamma äityi niin pahaksi, että leikkaus oli nyt ajankohtainen.

Kissamaisen pehmeästi ja liukkaasti kentällä liitävää Junkkarista odotetaan takaisin kaukaloon tammikuussa, joten kevään ratkaisupeleissä mies lienee taas täydessä iskussa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Hirvi
21/10/2014
Pikaista paranemista! Keväällä sitten tosipeleihin!
Mouse
21/10/2014
Paranemisia, kohti kevättä ja 2016 sitten kisoihin!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.