Miehet

Raumalla yllätys lähellä – Classic kiri voittoon kolmannessa erässä

09.10.
2014
17 Kommenttia
0
Miehet
Kuva: Elmeri Elo

Kuva: Elmeri Elo

Torstai-ilta tarjoili Raumalla todellisen trillerin, kun Salibandyliigan ottelussa vastakkain asettuivat sarjanousija SalBa ja viime kevään hopeajoukkue Classic. Vierasjoukkue haki pisteet viimeisen erän onnistumisillaan niukasti maalein 5-6 (2-1, 3-1, 0-4).

Mihin ottelu ratkesi?
Raumalaiset olivat tarjoilla todellisen yllätyksen, sillä SalBa oli kaksi ensimmäistä erää hienoisesti niskan päällä ja johti ottelua kahden erän jälkeen jo 5-2. Classic tuli päätöserään uudella vaihteella ja kiri tasoihin, kunnes vain reilut kaksi minuuttia ennen päätössummeria Lassi Vänttinen ui SalBan ylivoimaviisikon taakse ja löi puolustuspäästä Mika Savolaiselta tulleen purkupallon ilmasta ohi SalBa-vahti Janne Mennalan.

Ottelun hahmo?
Ottelun ehdoton hahmo oli kolme maalia viimeistellyt Classic-hyökkääjä Markus Kulmala. Myös Kulmalan tutkapari Sami Johansson antoi hyvää tulitukea ketjukaverilleen.

Ottelun puheenaihe?
Ottelun puheenaiheeksi nousi kolmas erä. Oliko kyse sitten SalBan romahtamisesta vai Classicin heräämisestä, on toissijaista. Selvää on, että liiganousija hakee edelleen sitä rutiinitasoa, jolla pelata vahvasti koko 60 minuuttia. Se rutiinitaso löytyi tänään Classicilta.

Tilastohuomiot:
SalBa: Janne Hyvönen 1+2, Niko Kaerla 1+1, Ville-Petteri Lilja 1+0, Tomi Pihkoluoma 1+0, Jani Virtanen 1+0, Joni Peltola 0+1,
Classic: Markus Kulmala 3+0, Sami Johansson 1+2, Lassi Vänttinen 1+1, Oskari Heikkilä 1+0, Jussi Piha 0+1, Veli-Matti Luukko 0+1, Mika Savolainen 0+1

Linkit:
SalBan raportti
Elmeri Elon kuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Marko Östman
Paikalla
10/10/2014
Aina sanotaan että ei oteta voittajalta mitään pois mutta otetaan nyt kuitenkin eilisestä. Classic voitti salban amatööri virheillä joista tehtiin maalit. Classicin viime vuotista saavutusta täytyy ihmetellä kun nyt katsoi heidän peliä, on tapahtunut jonkinlainen romahdus, puolustus ja maalivahti peli näytti todella huonolta eikä tuo maalintekokaan onnistunut ilman salban "isoja apuja". Mikäli joukkue muuttunut niin valmentaja tehnyt kyllä väärät vaihdot, nämä ruotsalaiset olivat kyllä ainakin eilen aivan kuutamolla ja maalivahti Järviö oikein huokui epävarmuutta. Salban pitää saada ryhtiä viimeisen erän pelaamiseen, kun jaksetaan se 60 min niin hyvä tulee ja ensi vuonnakin saadaan nauttia liiga peleistä.
Tuomarilaatu...
10/10/2014
Tuomarit olivat ottelussa 2 divisioonan tasoa. Olin itse tuomarikursilla viime kuussa, ja olisin itse pystynyt tuohon samaan esitykseen tuo oli täyttä kuraa tuomari antoi tatu väänäsen jäähyn palloon lyönnistä epäurheilijamainen käytöstä 2+10 johon ratkesi kunnolla peli.
Sami
10/10/2014
Classicin maalivahtiongelma on jo hyvin tiedossa. Samaten ruåttin vahvistukset ovat olleet pettymyksiä. Classic on joko viides tai kuudes, riippuu siitä onko SSV kyykännyt vielä enemmän.
ET+soittaa+kotiin
10/10/2014
Hyvä nimimerkki "Tuomarilaatu...". Kirjoitusasuasi parempaan ilmaisuun pystyy kolmasluokkalainen koululainen.

Mitä peliä olet muuten käynyt seuraamassa? Onko Tatu tehnyt paluun Suomeen?
wiikinki
10/10/2014
Tais olla ruohosen tatu :D ja olihan siinä kyllä vähän erikoista jäähyä kolmannessa, mutta toisaalta enpä oo koskaan nähny myöskään vitosta puhallettavan veskan sormille lyömisestä kuten lamminen sai. veska kuitenkaan näyttäny juuri olevan moksiskaan...
Mielenkiintoista
10/10/2014
Taitaa olla tämä "Tuomarilaatu" samainen henkilö joka kirjoitti SalBan sivuille otteluennakon..
JZ
10/10/2014
Ei Järviö ainakaan tilastojen valossa huonosti pelannut raumalla, oliko maalit sitten jotain hörppyjä vai mikä, jos "huokui epävarmuutta"?
roihatan
10/10/2014
Salba - Ei kuulu tähän sarjaan. Puolustus aivan järkyttävän näköistä ja pelaajien taitotaso aivan kakkosdirretasoo
Kaaleppi
10/10/2014
Roihata - miten muka ei kuulu? Eivätkö nousseet viime kauden päätteeksi?
Pitsi
10/10/2014
Kyllä Salba liigaan kuuluu eilisen perusteella, ennemminkin voi ihmetellä miten Classic kuuluu joidenkin mielestä mitali suosikkeihin, ei ainakaan eilisen perusteella sen verran sekavalta heidän toimintansa näytti, ei taida Rantalalla olla oikein palikat hallussa.
Piupalipaupali
10/10/2014
Rantalalla on palikat hallussa ja Classicilla ei ole tietoakaan mv-ongelmasta. Kaksi hemmetin hyvää mokea joista ykkösenä kevään pleijareissa torjuu Toriseva.
Jaska
11/10/2014
Classicilla liigan parhaat yksilöt. Osaako pelata yhteen, se on kysymys, sitä paitsi parhaimpia pelaajia valitettavasti karkaamassa sveitsiin. Voitte arvata ketkä. Varmastikin s. johansson, kulmala, vänttinen. Piha.
Säbänderus
11/10/2014
Jaska jauhaa nyt jaskaa.
Nuo mihinkään karkaa. Karkaa?
Ja kausihan alkoi just.
peehoo.Loviisa
11/10/2014
Mittauttiko Cee Rauma boja kentän...halliin tullessaan ?????
Heikki Hyytölä
11/10/2014
Ainahan Panda mittauttaa kentän. Oma kaukalo on miten sattuu, mutta vieraissa vedetään oikein laserilla.
Pitsi
11/10/2014
Heh, heh Jaska, kyllä liigan parhaat yksilöt ovat jotain muuta kuin Vänttinen, S.Johansson ja Piha.
jake
12/10/2014
Salba on huono vitsi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.