Miehet

SSV voitolla sarjakakkoseksi – ”Ratkaisevaa oli viiden minuutin jäähyn kestäminen”

03.10.
2014
0 Kommenttia
0

SSV ja Salba mittelivät tasaisesti perjantai-iltana miesten Salibandyliigassa. SSV voitti lopulta runsasmaalisen ottelun lukemin 12-7 (3-3, 4-2, 5-2). Salballe avautui hyvät mahdollisuudet pisteisiin, kun se pääsi kolmannessa erässä pelaamaan ylivoimaa viisi minuuttia. Ylivoima jäi tehottomaksi ja samalla hyytyivät myös mahdollisuudet pisteisiin tänään.

Voitolla SSV siirtyi sarjataulukon kakkospaikalle tasapisteisiin Happeen kanssa. Salba on vielä kolmen ottelun jälkeen ilman pisteitä.

Mihin ottelu ratkesi?
Kaksi erää joukkueet väänsivät tasaisissa lukemissa ja kolmannessa erässä Salballe avautui hyvä tilaisuus siirtyä kuskin paikalle, kun tilanteessa 7-6 SSV:n Kimmo Kinnunen sai viiden minuutin jäähyn väkivaltaisuudesta. SSV kesti kuitenkin alivoiman ja siirtyi kolmen maalin johtoon Pasi Laitilan ja Roni Laasosen maaleilla. Tähän vieraat eivät pystyneet enää vastaamaan.

Ottelun hahmo?
Miko Kailiala teki kolme maalia, joista yksi rangaistuslaukauksesta. Kailiala haastoi ahneesti ja sai myös tehoja aikaan. Vierasjoukkueen kapteeni Antti Keskitalo auttoi joukkuetta rauhallisuudellaan ja teki ottelun lomassa myös kaksi maalia.

Ottelun puheenaihe?
Salba oli hävinnyt ensimmäiset kaksi ottelua reilusti, mutta kuten valmentaja Juha Mäkilä sanoi, eivät tulokset ole vastanneet aina koko ottelun kuvaa. Tänäänkin Salba pystyi kamppailemaan tasaisesti ja illan ottelussa joukkue sai myös enemmän onnistumia teholisesti. Erikoistilanteiden hyödyntämisessä oli tänään silti vielä parannettavaa.

Kommentit:
– Tänään ilme oli ihan hyvä. Otettiin vähän alempaa ja laitettiin keskusta kiinni, siinä onnistuttiin ok. Erikoistilanteita ei olla hirveästi päästy treenamaan, mikä näkyi myös varovaisuutena. Tulokset on valehdellut aika paljon ja ollaan oltu mukana kaikissa peleissä, mutta kun pitäisi ottelu niitata, niin siinä ollaan vielä jäljessä, summasi Salban Juha Mäkilä.

– Tänään oli nihkeä peli. Kaveri käänteli hyvin ja itse oltiin pallolla huonoja. Tänään oli täys nukahdus pallon kanssa ja se oli vähän odotettavissakin, kun muutama peli on mennyt hyvin. Ratkaisevaa oli viiden minuutin jäähyn kestäminen tänään ja pisteet maistuvat aina, kertoi SSV:n Mika Ahonen.

Tilastohuomiot:
SSV: Miko Kailiala 3+0, MIkael Lax 1+2, Roni Laasonen 2+0, Pasi Laitila 2+0
Salba: Antti Keskitalo 2+0, Jani Lehtoniemi 1+1

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Kare Westerlund

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.