Video: Happee-Indians kaikki maalit – Heikkisen neljä osumaa ja Turusen maagiset venytykset

Happee otti kotonaan sunnuntaina voiton Westend Indiansista miesten Salibandyliigassa. Voitto irtosi luvuin 11-3, ja illan suurimmat sankarit olivat Happeen hyökkääjä Juuso Heikkinen ja maalivahti Tuomas Turunen. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

7 comments

  1. Tästä pelistä 2 juttua, jokaisesta liigapelistä yleensäkin juttu. Divarista vähemmän… Ja yleensä nekin painottuvat tiettyihin joukkueisiin… Naisten liigasta ei juurikaan.

    toivottavasti tästä joskus tulee tasavertaista

  2. Uskon että pääkallo ottaa mielellään vastaan ja julkaisee juttuja naistenkin liigasta, jos niitä joku innokas vapaaehtoinen kirjoittaa.
    Ikävää olis jättää miesten liigasta jutut julkaisematta vain tasa-arvon takia.

  3. Nimimerkille ”minttu”:

    Mielestäni on varsin loogista että miesten liigasta kirjoitetaan eniten, koska kyseiset artikkelit ovat sivuston luetuimpia (eli tuovat eniten mainosrahaa sivuston ylläpitäjille). Miksi keskivertokatselijaa edes kiinnostaisi mitä divarissa – naisten sarjoista puhumattakaan – tapahtuu? Toki olisi laji-ihmisten kannalta hienoa saada juttuja yhtälailla kaikilta sarjatasoilta.

  4. Miksi divarista ja naisten liigasta pitäisi kirjoittaa saman verran kuin miesten liigasta? Ketä edes kiinnostaa joku naisten sählypallon kanssa puuhastelu? Aivan, suurinta osaa ei voisi vähempää kiinnostaa, joten ei siitä tarvitse paljoa kirjoittaakaan.

  5. Koska Pääkallo ei ole mikään salibandyliiton alainen organisaatiot, niin sillä on luonnollisesti täysi valta itse valita mitä juttuja kirjoittaa/julkaisee. Jos jotain tuntuu jonkun lukijan mielestä puuttuvan, niin kuka tahansa voi vapaasti perustaa oman sivustonsa, jossa keskittyy häntä kiinnostaviin aiheisiin.

  6. Niin eiköhän täällä julkaista ihan mielellään juttuja vaikka mistä sarjoista, kunhan vaan hyviä kirjoittajia ensiksi löytyis.