Miehet

Video: SSV-Koovee kaikki maalit – kokenut Järvi nakutti 2+2 sarjakärjen arkkuun

12.10.
2014
0 Kommenttia
0

SSV ei antanut Kooveelle juuri mahdollisuuksia lauantain Salibandyliigan ottelussa ja voitti ottelun kotonaan lukemin 12-4 (4-1,3-1,5-2). Joukkueen tehomiehinä häärivät Mikael Järvi pistein 2+2, Juho Järvinen tehoin 2+1 ja Miko Kailiala samoin pistein. Kooveen Miro Lehtinen naulasi tehot 2+1 ja nousi sarjan pistepörssin kärkeen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.