Erän ja Oilersin kärsimysten tie jatkuu – katso keskiviikon salibandytulokset

Kuva: Juhani Järvenpää

Esport Oilers jatkoi voitottomien otteluiden putkeaan, kun se hävisi Espoon derbyn Indiansille lukemin 8-7 (1-0,4-6,3-1). Ottelu ratkesi kolmannen erän ensimmäisellä kympillä jolloin Indians iski kolme maalia.

Oilersilla oli toisen erän toisella puoliskolla vahva jakso, kun se iski kuusi maalia kymmenen minuutin aikana. Indians kuitenkin käänsi tämän kolmannen erän ensimmäisellä puoliskolla. Indiansin Joel Markkola syötti kolme maalia. Valtteri Kainulainen, Sami Nikkinen ja Eino Pesu tekivät kaksi maalia mieheen. Tomi Ikonen torjui vieraiden maalilla 33 laukausta. Voitto oli Indiansin kauden kolmas. Oilersille tämä oli jo viides voitoton ottelu putkeen.

SSV ja Tapanilan Erä iskivät yhteen Helsingin derbyssä Vantaan Energia Areenalla. Ottelu oli SSV:n näytöstä ja Viikingit veivät voiton lukemin 2-7 (0-1,0-2,2-4). SSV:n Markus Olkkonen iski tehot 2+1. Eero Nuutinen vastasi Erän molemmista osumista. Voitto oli SSV:n kolmas perättäinen. Erän tilanne synkkeni entisestään ja sille tappio oli kolmas putkeen.

Tampereen derbyssä Classic otti selkeän 5-11 (3-1,1-4,1-6)-niskalenkin Nokian KrP:stä. Classic oli vahva eritoten kahdessa viimeisessä erässä, jotka se vei lukemin 2-10. Kentän kuninkaana hääri Lassi Vänttinen tehopistein 4+2. Classic palasi täten voittojen pariin SSV-tappion jälkeen. Nokian KrP:lle tappio oli toinen perättäinen.

13 comments

1. Inkkarit vei ansaitun voiton. Paljon on muuttunut Oilerssin peitapa vime kaudesta, nyt olivat pesukoneessa vaikka joukkueessa maajoukketasoisia pelajia?
    Inkkarit on saanut hyvän taistelavan ilmeen, suuntana pudotuspelit.
    Onnea Indians, kahdessa kaudessa Espoon ykköseksi. Oilerssin suuntana divari?

2. STADIN HERRUUS RATKAISTU! BERGMAN: OMAT KOIRAT PURIVAT!
    Loistava peli entiseltä Erän veskalta Strandbergilta ja Kilu Laitilalta. Hyvä Santtu! VUF!!

3. Upea tapahtuma kokonaisuutena.
    Ilta katettu erinomaisella pelillä ja viihdyttävällä ohjelmalla, Erä onnistunut mainiosti tarjoamalla kivaa tekemistä kaikille paikalle saapuneille, mm Erän voimistelijoilla hieno esitys miltei tuhatpäiselle yleisölle.
    Täytynee tulla uudellenkin paikalle, suosittelen kaikille!

4. Strandberg oli hyvä tänään ja erällä tehotonta viimeistelyä ja jotenkin haluttoman näköistä. Varsinkin ssv av maali hyvä esimerkki haluttomuudesta.

5. Jaahas, ihan ok mutta en tule uudestaan jos erä kyntää syvässä suossa….. vaikka tapahtuma keskinkertainen ja yleisöä mukamas riittää. Ihan ok.

6. Kyllä tuo Erän ilmoittama katsojaluku on varmasti aika lähellä totuutta. Pääkatsomossa ainoastaan hajapaikkoja jäljellä ja toisen puolen pitkässä (ilmeisesti kausari ja VIP -katsomo) ihan ok määrä porukkaa. Toivottavaa toki olisi että tällaiset paikalliskamppailut vetäisivät vielä enemmän porukkaa.

7. Nokia sössi hyvän pelinsä, ottelun ratkaisi jäähyt ja ykkös veskarin puuttuminen. Classic Vänttisen ja ylivoimien ansiosta voittoon, pelaa voitosta kun Järviö penkillä. Classicin 5v5 peli huono. Mansen paras Johansson steelerssissä.

8. On se Varis tehnyt hyvää työtä…En muista koska yhtä surkeasti olisivat pelanneet….

9. Jep energia areena vetää pikkasen enemmän porukkaa kuin joku peruskoulun sali, missä noita pelejä yleensä pelataan. Olihan mosa aina täynnä erän matseissa, kun vetää sen n.400 tyyppiä…

10. Oilersin olisi pitänyt läpsiä 3-5 maalia ensimmäiseen 30 minuuttiin (tekivät 0). Varsinkin Lindforsin kiikarit pistää miettimään. Oli nimittäin tontteja… Jotenkin ironiaa että avopaikoista laitettiin pressuun, mutta Wardin rystyläpsy meni onnekkaasti sisään ja peli kääntyi Oilersille hetkeksi.

3. ketju voisi pitää palaverin miten keskusta pelataan. Siitä taisi tulla 3 maalia…

11. Toivottavasti Öljymiehet voittavat reilusti tänään, ketsuppipullo aukeaa iloisella pelillä ja huomenna classikko Viikinkejä vastaan joilla paljon maksamattomia kalavelkoja, armoa ei anneta eikä pyydetä. Tulee varmasti fyysinen peli jossa erikoistilanteet ratkaisevassa roolissa?