Miehet

Kettunen EFT:n Ruotsi-ottelusta: ”Roikuttiin mukana kuin räkä”

02.11.
2014
5 Kommenttia
0
Miehet
Petri Kettunen. Kuva: Salibandyliitto

Miesten maajoukkueen päävalmentaja Petri Kettunen. Kuva: Salibandyliitto

Suomen miesten maajoukkueen päävalmentaja Petri Kettunen oli EFT-turnauksen päättäneen 2-4-Ruotsitappion jälkeen positiivisilla mielin ja pohti jo lähitulevaisuudessa tehtäviä valintoja miesten joulukuun MM-kisoihin.

– Tänään oli tasaista, kuten numerotkin näyttävät. Ruotsi oli niskan päällä suurimman osan pelistä, vaikka meillä olikin hyviä jaksoja. Roikuttiin mukana kuin räkä, muttei missään vaiheessa päästy oikein kuskin paikalle vastustajan pidettyä palloa. Ruotsilla on kasassa erittäin hyvä ryhmä ja meidän on pystyttävä parantamaan tämänpäiväisestä, että voimme voittaa joulukuussa.

Päävalmentaja kehui vuolaasti tämänhetkistä maajoukkuetta ja odottaa jo innokkaana MM-kisoja.

– Ryhmässä on erittäin hyvä yhteishenki. Jokainen mukanaoleva tekee täydellä sielulla työtä ja laittaa itsensä täysillä likoon harjoituksissa sekä peleissä. Kasassa on ryhmä hienoja pelaajia ja on mahtava tehdä heidän kanssaan tätä retkeä. Toivotaan, että saadaan mahtava lopetus tälle projektille.

Kettunen piti EFT-turnausta onnistuneena kokonaisuutena ja hyvänä apuna viimeisiä kisapassileimoja jaettaessa.

– Valmentajan homma on äärimmäisen ihanaa hommaa aika monta päivää vuodessa, mutta sitten on näitä päiviä, jolloin se on äärimmäisen vaikeaa – nämä valinnat eivät ole helppoja. Täällä kaikki 23 pelaajaa antoivat erittäin hyvät näytöt ja tästä meidän pitää yrittää löytää paras kokonaisuus. Sellaiset viisitoista – kuusitoista, ehkä seitsemäntoistakin pelaajaa olisi helppo sanoa, mutta viimeisten paikkojen täyttäminen vaatii eniten miettimistä.

– On erittäin epätodennäköistä, että tähän turnaukseen valitun 23 pelaajan ulkopuolelta valittaisiin ketään lopulliseen MM-kisajoukkueeseen. Kokeneet Mika Kohonen ja Tero Tiitu ovat mukana taistelussa viimeisistä paikoista. Toivon, että he ovat mukana joukkueessa, mutta esimerkiksi Kohosen polvi kipeytyi taas tänään. Kumpikaan ei ole huippukunnossa, mutta kisoihin on toisaalta vielä kuukausi aikaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
ganki27
02/11/2014
Jääskeläinen mukaan Suomi on hajuton ja väritön ilman.
ganki27
02/11/2014
Missä on Vänttinen???
Heh
02/11/2014
Don kohonen takaisin
Tietäjä
03/11/2014
Missä Tähkä ???
S7
03/11/2014
SSV99 penkin takana:-)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.