Maajoukkueet

Hyvärinen harmitteli maalipaikkansa tuhlaamista: ”Se veto meni vain senttejä yli”

14.12.
2014
0 Kommenttia
3
Maajoukkueet
Rickie Hyvärinen väänsi MM-finaalissakin vahvasti. Tässä painiparina Robin Nilsberth. Kuva: Salibandyliiga.

Rickie Hyvärinen väänsi MM-finaalissakin vahvasti. Tässä painiparina Robin Nilsberth. Kuva: Salibandyliiga.

Suomi hävisi salibandyn MM-kisojen finaalissa Ruotsille niukasti 3-2. Ruotsissa Storvretaa edustava suomalaiskonkari Rickie Hyvärinen oli vähäsanainen pelin jälkeen availlessaan fiiliksiä hopeamitali kaulassa Pääkallo.fi:lle.

Hyvärisen mukaan Ruotsin kaadolle oli tänään hyvät edellytykset, kun Suomen puolustuspeli oli kuosissa ja Ruotsi onnistui maalinteossa vain kolmesti. Hyvärisellä oli hyvä maalipaikka ottelun lopussa. Tontteja oli muillakin.

– Se veto meni vain jokusen sentin yli. Mika Moilasella oli hyvä paikka kolmannen erän alussa. Olihan noita. Ei vaan mennyt sisään. Peli oli ihan viime sekunneille asti tiukka, Hyvärinen huokaili pelin jälkeen.

Pettymys on käsin kosketeltava, mutta Hyvärinen löytää positiivisiakin puolia.

– Ei sitä tietysti nyt osaa oikein ajatella, mutta kyllähän tässä on fantastinen matka tehty. Jo kaksi vuotta sitten finaalin jälkeen tiedettiin, että tulee olemaan todella kova haaste varastaa Ruotsilta MM-kulta heidän omalla kotikentällään. Sen eteen ollaan tehty yhdessä valtava työmäärä ja lähelle päästiin, Hyvärinen analysoi kolikon kääntöpuolta.

Hyvärinen on kokenut pelaaja, jolla on ikää jo 34 vuotta. Näissä kisoissa hän näytti olevansa edelleen Suomen parhaita pelaajia. Omasta jatkostaan maajoukkueessa Hyvärinen puhui maltillisesti.

– En uskalla sanoa jatkon suhteen juuta enkä jaata. Ylpeästi olen kantanut Suomi-paitaa ja nauttinut joka hetkestä. Hengähdetään hetki ja saas nähdä sitten, mitä tapahtuu, Hyvärinen totesi ja paineli pukukoppikäytävälle leuka rinnassa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.