Divarit

PSS yllätti Classicin viimeisen minuutin voittomaalilla – katso perjantain salibandytulokset

23.01.
2015
11 Kommenttia
1
Divarit
Voitto maistui PSS:n leirissä. Kuva: Jari Turunen

Voitto maistui PSS:n leirissä. Kuva: Jari Turunen

PSS haki niukan 4-5 (1-0,1-2,2-3)-vierasvoiton Tampereelta. Ottelun voittomaalin iski Noona Björkman ajassa 59.27.

Classic johti ottelua vielä kahdeksan minuuttia ennen loppua, mutta PSS nousi tasoihin ja vielä ohi viimeisellä minuutilla. PSS:n Henna Uljua teki kaksi maalia. Samassa tempussa onnistui myös Classicin Eliisa Alanko. Classic jatkaa sarjakakkosena. PSS vahvisti neljättä sijaansa.

Miesten Salibandyliigassa Oilers nappasi selkeän kotivoiton kaatamalla Nokian KrP:n luvuin 11-4 (5-0,3-1,3-3). Kotijoukkueen Perttu Pajukoski ja Santeri Lindfors nakuttivat tehot 3+1. Oilers nousi sarjataulukon kuudenneksi. KrP jatkaa kymmenentenä.

Naisten Salibandyliigan toisessa kamppailussa M-Team otti 6-2 (3-0,1-0,2-2)-kotivoiton SB Vantaasta. M-Teamin Minttu Tuominen iski kaksi osumaa. M-Team nousi sarjan seitsemänneksi. SB Vantaa on sarjan viimeisenä vain kaksi pistettä keränneenä.

Miesten Salibandyliiga
Oilers-Nokian KrP 11-4

Naisten Salibandyliiga
Classic-PSS 4-5
M-Team-SB Vantaa 6-2

Jari Turusen kuvasetti Classic-PSS-ottelusta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Espoo
23/01/2015
Mosabackan toimittajien arvostus Espoolaista salibandyä kohtaan on todella alhaista, tässä jutussa saatiin peräti kaksi ja puoli riviä tekstiä aikaan.
niinpä
23/01/2015
Kuten tällä palstalla jo aiemmin monesti todettu; Classicin naiset pelaa huonointa peliä vuosiin, vaikka joukkue selvästi vahvempi kuin aiemmin. Olisko Irkun aika palata ?
Pöhlökustaa
23/01/2015
Eikös Classicin valkku uhannut omilla lopareilla jos tulee kuokkaan kolme kertaa kaudessa?
fyt
23/01/2015
Pelasi muuten oilers tänään huikaisevan hyvää peliä! Joko vihdoin alkaisi kulkemaan niin kuin kauden alussa ennakoitiin?
Arto Kilponen
23/01/2015
Täytyy sanoa, että Oilers on edelleen siinä tilassa, että sieltä voi tulla illasta toiseen ihan mitä tahansa tuloksia. Tasaisuudesta ei ole tietoakaan - kumpaankaan suuntaan. Nytkin viimeiseen kahteen kuukauteen ei yhtä ainoata kertaa samaa tulosta kuin edellisestä pelistä. Kaikilla muilla joukkueilla on 2015 puolelta kahden ottelun voitto tai tappioputki. Ja vastaavasti - edelleen - Oilers on ainoa, jolla ei ole tältä kaudelta kolmen ottelun voitto tai tappioputkea. Vastustajat ei selitä tätä. Nytkin edelliset pelit ovat olleet Josbaa ja Nokiaa vastaan. Mikään joukkue ei pääse Oilersia vastaan helpolla. Kaikkein vähiten Oilers itse.
Takapenkkiläinen
23/01/2015
Jos Vellu pitää puheensa niin kausi on Vellun osalta taputeltu.
Niinpä
23/01/2015
Ei taida pitää, sillä mukava paikka patsastella kuitenkin. Ei tuohon hommaan kyllä muitakaan löydy. Mitali tulee vaikka huonommallakin pelillä ja kulta jos pari yksilöä hoitaa pelit. Kokonaisuus on mennyt alaspäin Irkun ajasta rajusti.
Espoo
24/01/2015
Oilers on saanut pakettinsa kuntoon, eilen nähtiin onnistumisia laajalla rintamalla, kaikki kentälliset onnistuivat.
Ykkösketju on liigan taitavampia, kannattaa katsoa maalikooste. Kakkonen on vastaavasti nostanut tasoaan selvästi, Lindfors, O. Wardi, Raikamo ja Hänninen pelasivat kauden parhaan pelinsä.
Kolmosessa Talvitie ja P. Wardi näyttivät mitä keväällä on tulossa.
Kokonaisuudessa Oilerssin fyysisyys oli myrkkyä Nokian pojille.
Miinuksena oli ottelun yleisömäärä. Ottelutapahtumaan on selvästi panostettu mutta miten on markkinoinnin panostus?
Resursseja tulisi lisää jos liigan ottelumäärää kasvatettaisiin, nyt kotiotteluita on aivan liian harvoin, tässä myös yksi syy miksi yleisöä ei saada katsomoon säännöllisesti.
Salibandyn kehitys polkee paikallaan jos ottelumääriä ei saada kasvatettua. Pelaajat harjoittelevat nyt suhteessa pelimääriin todennäköisesti eniten kun verrataan muihin sisäpalloilusarjoihin.
fyt
24/01/2015
Oilersilla nimenomaan tökkii tuo markkinointi. Ottelutapahtuma on hyvä, nyt on myös erittäin hyviä tarjouksia lipun hinnoissa esim. perhelippu (2 aikuista +2 lasta) 20e, jäsenkortilla kaveri sisään ilmaiseksi ja kauden neljään viimeiseen kotipeliin lippupaketti 30e.

Missään espoossa ei juuri näy ja kuulu, että peli tulossa. Markkinointi korvataan muutamalla hassulla maininnalla somessa ja kotisivuilla. Luulisi, että edes Esport Arenalla rummutettaisiin valtavasti, että hei nyt on peli tulossa jne, hyvin voitaisiin vaikka kuntosalijäsenille jakaa ilmaislippuja, jotta saataisiin uusia ihmisiä katsomoon... Seuraa hoidetaan tällä hetkellä muuten erittäin hyvin mutta markkinointi jää nyt aivan paitsioon.
Arto Kilponen
24/01/2015
Minua ärsyttää se, että A-nuorten kotipeleistä osa pelataan samaan aikaan kuin edustuksen pelit. En muista monestiko aiemmin kaudella näin on ollut, mutta ainakin eilen ja 27.2. A-nuorten peli alkaa puoli tuntia edustuksen pelin jälkeen. Minä menisin katsomaan mielelläni molemmat, mutta kun näin on nähty järkevimmäksi, niin minkäs teet.
Tiina
24/01/2015
Nyt on ainakin kaksi erilaista tietä Cup-finuun naisilla! Toisella 13-3 voitto ja toisella ikävä notkahdus!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.