Liigat

Hirmuvireinen Heikkinen pyöritti Mosan pojat sekaisin – toinen hattutemppu peräkkäin

21.03.
2015
3 Kommenttia
5
Liigat
Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

Happee voitti Tapanilan Erän miesten Salibandyliigan välieräottelussa lauantaina lukemin 7–3. Happee johtaa nyt välieräsarjaa voitoin 2–0 ja on voiton päässä finaalipaikasta.

Happeen ykköstähtenä tuikki hurjaan vireeseen äitynyt ykkösketjun laituri Juuso Heikkinen. Puolivälieräsarjassa OLS:a vastaan Heikkinen osui vain kerran puiden väliin, mutta Erää vastaan saldo on kova: molemmissa kohtaamisissa hattutemppu.

– Puolivälierissä oli vähän vaikeaa. Ehkä se oli se OLS:n tiukka puolustus. Ei ollut tilaa. Nyt on ollut enemmän tilaa, kun pelataan enemmän mies miestä vastaan, Heikkinen kommentoi Pääkallo.fi:lle Vantaan Energia Areenalla.

– Ehkä koko meidän ketju on ollut vähän unessa. Eihän täällä yksi mies mitään voi tehdä. Täytyy olla hyvä ketju ympärillä. Nytkin sai laitella tyhjiin, Heikkinen jatkoi.

Ei nyt ihan niinkään. Heikkisen illan toinen maali oli todellinen namipala – suorastaan älytön. Liukas laituri pyöritti Erän paketin täysin sekaisin yksin kiertämällä kahdesti Erän maalin ympäri. Lopulta Heikkinen linkosi pallon etunurkkaan ja Happeen ratkaisevaan 5–3-johtoon. Heikkinen teki myös jyväskyläläisten kolmannen ja kuudennen maalin.

Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

Lauantaina Erä pysyi Happeen kyydissä mainiosti kaksi erää. Päätöserässä Happee painoi kaasua, eikä Erä pystynyt vastaamaan.

– Kyllä oli (erätauolla) puhetta, että pitää lopettaa tämä hissuttelu. Vaikeaa oli pari erää.

Happeen ja Erän kolmas kohtaaminen on heti sunnuntaina. Ottelu alkaa klo 15.45. Yle TV2 näyttää kamppailun suorana.

Meneekö sarja poikki sunnuntaina?
– Peli kerrallaan mennään. Tehdään nyt ensin loppuverkka ja mietitään sitten huomenna huomista peliä, Heikkinen virnisti.

Lue lisää:
Ottelun tilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Hlobbo
21/03/2015
Maalikoosteen perusteella todella heikkoa puolustamista Erältä. Oltiin olevinaan vastustajan iholla, mutta ei oikeasti siellä päinkään.
Mielikäinen
21/03/2015
Maalikoosteen perusteella ei kannattaisi arvioita heitellä, mene katsomaan seuraava peli ihan livenä. Hyvää taistelua Erän pojilta, Happeelta noi pari jannarii kiinni, niin hyvä heiluu!
erän onni
22/03/2015
Erällä kävi kyllä tuuri että sai heikoimman vastustajan vastaan puolivälierissä.. OLS laittoi happeen paljon tiukemmalle kuin erä.. ja pelit olivat paljon tiukempia muutenkin....

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.