Divarit

Video: Tor-M-Team kaikki maalit – Itkonen tarjoili neljän ruokalajin illallisen

23.03.
2015
4 Kommenttia
3
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

M-Team eteni Divarin finaaleihin suoraan kahdella voitolla. Loviisa kaatui ensin lauantaina luvuin 12-2 ja sunnuntaina 4-12.

Sunnuntain ottelun tehokkaimpia olivat neljä maalia syöttäneet Antti Itkonen ja Iiro Kinnunen. Itkonen tehoili kahdessa ottelussa pisteet 2+10. Janne Makkonen, Visa Rikala ja Markus Skippari laukoivat hattutempun mieheen.

Divarin finaalit alkavat tulevana viikonloppuna ja M-Team saa vastaansa joko Steelersin tai Welhot.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Fani, Loviisa
23/03/2015
Onnea M-Team (ja prkl) : )
Jos hakemalla haetaan jotain hyvää ni ei ainakaan jäänyt selittelyille sijaa. Meidän poikien pelaaminen oli todella väkinäistä, rentous puuttui ja oltiin huonoja. Ja toisaalta M-Team oli paljon parempi kuin osasin odottaakaan, vahva esitys molemmissa peleissä, hyvä hyvä.
ykä
23/03/2015
Nyt kun Torilla kerrankin oli kaikki pelaajat mukana/terveinä joukkue pelasi kauden huonoimmat pelinsä. Outoa. Mutta oli M-team myös pallonkäsittelyssä ja syöttöpelissä aivan ylivoimainen. Ihmettelen jos joukkue häviää finaalin.l
Pääseekö...
24/03/2015
Voittaja suoraan liigaan!?
1x2
24/03/2015
Divarin finaalin voittaja nousee liigaan ja häviäjä vielä karsii liigan playouttien 2.. kierroksen voittajaa vastaan paras viidestä -systeemillä.

Tulee M-Tiimiä vastaan finaalissa kumpi tahansa (Welhot tai Steelers), niin täytyy tapahtua ihmeitä, jotta M-Team ei nousisi, jos vain jatkavat suorittamista nähdyllä tasolla?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.