Video: Tor-M-Team kaikki maalit – Itkonen tarjoili neljän ruokalajin illallisen

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

M-Team eteni Divarin finaaleihin suoraan kahdella voitolla. Loviisa kaatui ensin lauantaina luvuin 12-2 ja sunnuntaina 4-12.

Sunnuntain ottelun tehokkaimpia olivat neljä maalia syöttäneet Antti Itkonen ja Iiro Kinnunen. Itkonen tehoili kahdessa ottelussa pisteet 2+10. Janne Makkonen, Visa Rikala ja Markus Skippari laukoivat hattutempun mieheen.

Divarin finaalit alkavat tulevana viikonloppuna ja M-Team saa vastaansa joko Steelersin tai Welhot.

4 comments

  1. Onnea M-Team (ja prkl) : )
    Jos hakemalla haetaan jotain hyvää ni ei ainakaan jäänyt selittelyille sijaa. Meidän poikien pelaaminen oli todella väkinäistä, rentous puuttui ja oltiin huonoja. Ja toisaalta M-Team oli paljon parempi kuin osasin odottaakaan, vahva esitys molemmissa peleissä, hyvä hyvä.

  2. Nyt kun Torilla kerrankin oli kaikki pelaajat mukana/terveinä joukkue pelasi kauden huonoimmat pelinsä. Outoa. Mutta oli M-team myös pallonkäsittelyssä ja syöttöpelissä aivan ylivoimainen. Ihmettelen jos joukkue häviää finaalin.l

  3. Divarin finaalin voittaja nousee liigaan ja häviäjä vielä karsii liigan playouttien 2.. kierroksen voittajaa vastaan paras viidestä -systeemillä.

    Tulee M-Tiimiä vastaan finaalissa kumpi tahansa (Welhot tai Steelers), niin täytyy tapahtua ihmeitä, jotta M-Team ei nousisi, jos vain jatkavat suorittamista nähdyllä tasolla?