Juniorit

Tallink-turnaus kansainvälistyy – sunnuntain finaalit suorana netistä

21.05.
2015
0 Kommenttia
6
Juniorit
Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali

Tulevana viikonloppuna väännetään kolmipäiväinen (22.–25.5.) Tallink Floorball Tournament. Tapahtuma kerää Viroon 123 joukkuetta. Pelaajia ja sidosryhmien edustajia on kaikkiaan noin 4500.

Tallink-turnauksia pelataan vuodessa yhteensä kolme. Syksyisin väännetään aikuisissa ja keväisin/alkukesästä on juniorien vuoro. Nyt viikonloppuna framilla ovat yhteensä seitsemällä pelikentällä C-, D- ja E-ikäiset nappulat.

Kovaa vauhtia kansainvälistyvässä turnauksessa joukkueita on Suomesta, Virosta, Venäjältä, Latviasta ja Ruotsista. Ruotsalaisten (11 joukkuetta) ja latvialaisten (21 joukkuetta) määrät ovat kovimmassa kasvussa.

Turnauksen sunnuntaina pelattavat finaalit näytetään suorana netistä. Linkki streameihin löytyy tästä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.