Divarit

Leikkanen ja Savonen taas askissa, Classic nujersi TPS:n – katso keskiviikon salibandytulokset

30.09.
2015
4 Kommenttia
4
Divarit
Classicin ja TPS:n välistä ottelua seurasi Tampere Areenalla yli 1300 ihmistä. Kuva: Esa Takalo

Classicin ja TPS:n välistä ottelua seurasi Tampere Areenalla yli 1300 ihmistä. Kuva: Esa Takalo

Salibandyn pääsarjoissa oli keskiviikkonna ohjelmassa kolme ottelua, yksi miesten liigassa, yksi naisten liigassa ja yksi miesten Divarissa.

Miesten liigassa väkivahvasti kauden aloittanut Classic jatkoi voittoputkeaan, kun TPS kaatui Tampere Areenalla lukemin 5–2. Classic on voiton myötä sarjakärjessä kolmella täydellä pistepotillaan. Classic-leiristä tehokkain oli kolmosketjun nuori laituri Oskari Heikkilä kahdella osumallaan. Kolme tähteä kamppailusta pokkasi pitkästä aikaa tolppien välissä loistanut Classic-vahti Joni Järviö.

Voiton lisäksi Classic sai muitakin hyviä uutisia, kun huipputaitava Krister Savonen sekä lisää tulivoimaa tuova Mikko Leikkanen pelasivat jo keskiviikkona. Duo jäi ilman tehopisteitä, mutta molemmat palasivat kokoonpanoon odotettua aiemmin.

Keskiviikon suurin (ainakin kohtuullinen) yllätys nähtiin, kun naisten liigassa Happeen Hirvittäret kapsahtivat Katajaan. Toisin sanoen sarjanousija Joutsenon Kataja otti historiansa ensimmäisen voiton. Kataja kaatoi Happeen vierasvoittolukemin 4–3. Katajan sankarittaria olivat Elvira Tyrmi ja Elina Suutari, jotka iskivät kaksi maalia naiseen.

Illan Divari-kamppailussa Erä Akatemia lannisti Karhut lukemin 6–3. Akatemian tehomies oli viime kaudella Erän liigarinkiin kuulunut puolustaja Miikka Kareinen 2+1-tehoillaan.

Keskiviikon tulokset:

Salibandyliiga: Classic–TPS 5–2, Ottelutilastot, Esa Takalon ottelukuvat, Topi Naskalin ottelukuvat
Naisten liiga: Happee–JoKa 3–4, Ottelutilastot
Divari: Erä Akatemia–Karhut 6–3, Ottelutilastot, Juhani Järvenpään ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Stadi
30/09/2015
Ei tepsi niin huono ole kun luulin. Olisivat voittaneet, jos yv olisi toiminut paremmin. Täytyy mainita, että Malhberg oli aktiivinen, mutta ei nyt joka paikasta kannata laukoa. Ei mielestäni syöttänyt hyökkäyspäässä kertaakaan koko pelissä. Hautamäki oli hyvä, tuli vähän väsy vaan lopussa. Ylivoima kuntoon niin tepsi on varmasti pleijjareissa.!
TJ
01/10/2015
Tepsin ylivoimasta puuttuvat rightin laukojat. Vasemmalla laidalla leftin mies, ei näin
g6
01/10/2015
Toki Eero Jalo ja Topi Kolehmainen ovat righteja. Pelasivat myös yv:ssa.
jussi
01/10/2015
Ite koittaisin Jalo,Tuominen,Koskinen ja viivalle Hautamäki ja Alin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.