Divarit

Tässä on Divarin nousijajoukkueen pelaajisto – useita tehomiehiä lähti

03.09.
2015
3 Kommenttia
8
Divarit
Divariin valmistautuva Kellon Lyönti juhli viime tammikuussa Suomen Cupin pikkufinaalin voittoa Helsingin jäähallissa. Kuva: Juhani Järvenpää/Salibandyliiga

Divariin valmistautuva Kellon Lyönti juhli viime tammikuussa Suomen Cupin pikkufinaalin voittoa Helsingin jäähallissa. Kuva: Juhani Järvenpää/Salibandyliiga

Alkavaksi kaudeksi miesten Divariin noussut oululainen Kellon Lyönti on julkaissut lopullisen pelaajistonsa. Viime kauden kakkosdivisioonan Pohjois-Suomen lohkon paras pistemies Juuso Pohjonen jatkaa joukkueessa, mutta samalla ryhmästä on lähtenyt pelaajia yli 200 tehopisteen verran.

KeLyn kapteeninnauhaa kantanut Juho Krankka on yksi listasta puuttuvista pelaajista. Hyökkääjä iski viime kaudella haukiputaalaisten paidassa 20 ottelussa tehopisteet 49+26=75. Lisäksi Krankka ratkaisi KeLyn voittoon päättyneen Suomen Cupin pikkufinaalin jatkoajalla.

Muita viime kauden KeLystä lähteneitä ovat muun muassa Harri Keskisipilä, Juha Uusitalo, Niilo Klytseroff, Joonas Koskelo ja Matias Moilanen. Edellä mainituista Keskisipilä ja Klytseroff olivat joukkueen sisäisessä pistepörssissä neljän parhaan joukossa.

Uudet värväykset koostuvat pääosin 2. divisioonaa aiemmin pelanneista pelaajista. Muun muassa Niko Shnoro. Janne Liuski, Janne Pahkala ja Esko Seppälä ovat entuudestaan tuttuja näkyjä Pohjois-Suomen kakkosdivarikentiltä.

Täksi kaudeksi takaisin päävalmentajaksi siirtynyt Janne Krankka kertoo Antero Kantin blogissa olevansa tyytyväinen jalkeille saatuun KeLy-miehistöön. Joukkueen kasaaminen ei kuitenkaan edistynyt aluksi parhaalla mahdollisella tavalla, ja hetken jo näytti siltä, ettei joukkue olisi pystynyt ottamaan Divari-paikkaa vastaan.

– Itse koen vahvasti, että meillä on jalkeilla potentiaalinen ryhmä. Meiltä löytyy luotettava maalivahtikaksikko, liukasliikkeinen pakisto ja maalinälkäinen hyökkäys. Kun pojat pistävät itsensä likoon ja pitävät asiat riittävän yksinkertaisina, olemme oikealla suunnalla. Urheilussa ei koskaan saa mitään ilmaiseksi, vaan kaikki kivet on käännettävä, jos haluaa pärjätä, päävalmentaja kertoo blogikirjoituksessa.

– Tähän mennessä olen aistinut joukkueesta tervettä asennetta ja sopivaa rentoutta.

KeLy kaudella 2015–2016:

Maalivahdit
Jesse Kamula
Aleksi Krankka
Janne Liuski

Kenttäpelaajat
Toni Alavainio
Antti Eskonpekka
Matias Hurskainen
Jonne Härkönen
Nico Iivarinen
Konsta Kivioja
Tuukka Kivioja
Janne Leikkainen
Eerik Lukkari
Pasi Mursu
Sami Mursu
Janne Pahkala
Janne Peltola
Juuso Pohjonen
Eetu Ruonala
Esko Seppälä
Niko Shnoro
Mikael Tuorila
Toni Tuovila

Valmentajat
Janne Krankka, päävalmentaja
Janne Peltoniemi, fysiikkavalmentaja

Linkki:
Antero Kantin blogi: Kellon Lyönti valmiina divaripeleihin

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
lombardo
03/09/2015
Vaikeaa tulee menetysten myötä. Viime kauden joukkueella olisi säilynyt Divarissa ihan kirkkaasti, tällä joukkueella ei säily. Valmentaja Krankalla näytön paikka, notta tuolla joukkueella sarjapaikka pidetään.
Timo
03/09/2015
Juuri valmentaja on tämän porukan heikoin lenkki.
Tappi
03/09/2015
Pohjoisen puhri saattaa olla kova pala purtavaksi etelän seuroille. Varmasti vaativa valmennus ja tervehenkinen pelaajisto pystyy haastamaan minkä tahansa joukkueen!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.