Divarit

Video: KeLy-pakin yksilösuoritus lauantain kaunein osuma Loviisassa

05.10.
2015
2 Kommenttia
2
Divarit
Toni Tuovila purjehti koko Tor-puolustuksen läpi lauantaina Loviisassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Toni Tuovila purjehti koko Tor-puolustuksen läpi lauantaina Loviisassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Loviisan Tor on pelannut kolme peliä ja on Limingan Niittomiesten lisäksi ainoa joukkue, joka ei ole hävinnyt peliäkään miesten Divarissa. Lauantaina Torin käsittelyssä kaatui sarjanousija KeLy lukemin 8-4.

Ottelussa Loviisa oli edellä vastustajaansa avauserässä, jonka jälkeen se johti 3-0. Toisella kolmanneksella peli tasoittui, mutta viimeisessä Tor hoiti rutiinilla homman kotiin.

Torin paras pistemies oli Joni Niiranen tehoin 2+1 ja häntä säesti vierellä pelannut laituri Jesse Tolvanen tehoin 1+2. Konsta Kivioja oli KeLyn paras tehoilla 1+1. Oululaisten ykkösvitjan alla luutinut Toni Tuovila vastasi illan kauneimmasta maalista.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Fani, Loviisa
05/10/2015
Muutenkin Tuovila pelasi aika hyvin, jengi häviää 8-4 ja jäbä kirjaa +2 tilastoihin, hyvä hyvä!

Loviisa pelasi hyvin molemmat viikonlopun matsit (kokonaisuutena), ei noi mitään huonoja jengejä olleet noi vastustajat. Peli on kivan näköistä ja etenkin pakisto Jokinen - Sved - Forsström - Kelloniitty on ihan timanttia!

Ja iso kiitos Harri Hellstrandille näistä filmeistä!
pilkku höylätään..
06/10/2015
Jos tarkkoja tekstistä ollaan niin Josbahan ei myöskään ole vielä hävinnyt yhtään ottelua. Laitetaan ne faktat kuntoon! :D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.