Divarit

Sarjajumbo nousi neljän maalin takaa voittoon – seitsemän ottelun tappioputki katki

13.11.
2015
14 Kommenttia
1
Divarit
Perjantain ainoassa Divari-ottelussa punapaitainen Porin Karhut kukisti PirPin sarjanousijoiden kohtaamisessa. Kuva: Topi Naskali

Perjantain ainoassa Divari-ottelussa punapaitainen Porin Karhut kukisti PirPin sarjanousijoiden kohtaamisessa. Kuva: Topi Naskali

Nokian KrP nappasi ensimmäisen voittonsa sitten syyskuun lopun, kun Indians kaatui Espoossa lukemin 4-5. Indians johti ottelua jo 4-0, mutta KrP sai kirivaihteen päälle toisen erän lopussa ja punnersi lopulta kotijoukkueen ohi.

Vieraiden Tomi Kolkkanen osui kahdesti ja iski ottelun voittomaalin. Henri Johansson syötti kaksi osumaa. Indiansin tehokkain oli kahdesti osunut Joonas Föhr. KrP jatkaa voitosta huolimatta sarjan hännillä. Indians löytyy sijalta 10.

Tampereen Classic iski Erä III:n totaalisesti kanveesiin naisten Salibandyliigan perjantai-illan ainoassa ottelussa. Ottelu päättyi lopulta lukemin 17-3. Classicin tehokkain pelaaja oli 2+4 tehtaillut Nina Rantala. Alisa Pöllänen iski pisteet 3+2 ja Ella Alanko nakutti tehot 2+3. Classic nousi voitolla sarjakakkoseksi. Erä III on kahdeksantena.

Miesten Salibandyliiga
18:30 Koovee-Happee 8-12 Ottelutilastot
18:30 Indians-Nokian 4-5 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
18:30 Classic-Erä III 17-3 Ottelutilastot

Miesten Divari
18:30 PirPi-Karhut 3-11 Ottelutilastot Topi Naskalin ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jouni L
13/11/2015
Alakare hoiti taas homman. Kainulaisen 5 min tuli siitä että ajoi pallollisena maalille ja KRP pelaaja siirsi takamuksen hänen eteensä jolloin törmäsi maalivahtiin. Oletin livekuvissa katsoessa että KRP:n pelaaja saa jäähyn. Tulikin Inkkareiden pelaajalle 5 min...
Edellisessä Indiansin pelissä Oilers teki maalin pelattuaan pitkään kuudella kenttäpelaajalla ja maalivahdilla. Nämä ovat aika räikeitä tuomarivirheitä joista ei sitten ole ollut mitään isompaa hälyä missään. Tiedän sattumalta Indiansin oman linjauksen etteivät näitä julkisuuteen itse revittele mutta luulisi esim Pääkallon näitä nostavan esiin.
Ymmärrän kyllä että peli on todella nopeaa ja virheitä sattuu tuomareille. Ne on vaan aika karuja kun niiden mukana menee sarjapisteitä...
Mikko
13/11/2015
Omaan silmään näytti videolta että inkkari pelaaja löi taklauksen jälkeen kyynärpäällä päähän maalivahtia. Tuomari seisoi noin 2 metrin päässä ja näki varmasti tilanteen hyvin. Mielestäni oikea tuomio. Jopa pihalle olis voinu pelaajan aivan hyvin laittaa.
Espoo
13/11/2015
Ei ollut ensimmäinen matsi kun Alakare on ratkaissut ottelun Espoolaisia vastaan.
Voisi pysyä poissa espoon halleilta jos ei osaa olla tasapuolinen tuomioissaan.
Nipa
13/11/2015
Tuomari myöntänyt virheensä ja luvannut kuulemma seuraavassa pelissä vähintäänkin hyvittää tapahtuman. Reilu mies!!
Jouni L
13/11/2015
Mitä sä Mikko höperrät? Että Inkkari pelaaja löi tahallaan kyynärpäällä maalivahtia kypärään tuossa tilanteessa? Siis tahallaan lyö oman kyynärpäänsä maalivahdin maskiin? Melkoinen reaktionopeus ja taitosuoritus jos näin on ja todella typerää koska siinähän ei voi kuin oma kyynärpää loukkaantua. Melkoista!
Mikko
13/11/2015
Mikko pysyy kannassaan. Odotellaan videota.
Seurannut
14/11/2015
Alakare katsoi tilanteen pelin jälkeen ja myönsi virheensä. Noh, ainakin sentään myönsi.
Quutis
14/11/2015
Kyllä Mikko on tässä ketjussa tähän asti parhaiten kartalla.
Betsaaja
14/11/2015
Alakare voisi tulla maksamaan meikäläisen betsirahat, jotka menivät kankkulankaivoon tämän räikeän virheen ansiosta. Ei nst olisi noussut tasoihin ilman tuota kainulaisen jäähyä...
Betsaajalle
14/11/2015
Kun maalivahti tekee pelissä virheen ja tämän seurauksena syntyy voittomaali, käytkö ottelun jälkeen pyytämässä maalivahdilta betsirahasi takaisin? Mitäs jos ihan vaan pyytäisit vanhemmilta viikkorahaan korotusta tai sitten lopettaisit betsaamisen kokonaan.
betsivinkki
14/11/2015
Vedonlyönnissä kannattaa myös tietää mitkä joukkueet pelaavat jos otteluun meinaa betsit laittaa. Eipä tainnut olla Nst, joka nousi tasoihin kainulaisen jäähyn aikana...
Petteri Pekkala
14/11/2015
Todellakin Alakare pelasi pisteet Tampereelle: 1) antamalla 5 min jäähyn johon ei ollut mitään syytä ja 2) hylkäämällä tasoitusmaalin. Molemmat tilanteet näkyy selkeästi Indiansin videolla: https://www.youtube.com/watch?v=AOMIUz3bEiA&feature=youtu.be
Jouni L
14/11/2015
No niin, nyt on video tarjolla toisaalla tästä tilanteesta. Mikko ja Quutis varmaan miehekkäästi myöntävät olleensa väärässä? Ehkä vielä Alakareen suoritusta enemmän peiliin voi katsoa Nokian pertaklauksen antava pelaaja ja maalivahti. Kainulainen hiukka hipaisee MV:tä selän puolelle ( upeaa vartalonhallintaa Kainulaiselta, ehtii vielä väistämään pahemman törmäyksen) ja maalivahti käpertyy tuskaisena filmaanmaan.
Toinen juttu on sitten tuo lopun tasoitusmaali jonka näki suoraan livekuvastakin. Itse kun aikoinani olin erotuomari oli kaksi pääpointtia: suojella pelaajia sääntövastaiselta pelaamiselta ja nähdä syntyikö maali vai ei.
Tässä tapauksessa ne molemmat menee pieleen...
Betsaaja
14/11/2015
Joo tosiaan krp ja nst meni nyt aamupöhnässä sekaisin pahoittelut siitä, ja nimimerkille betsaajalle: kyllä käyn ottelun jälkee pukkarissa keräämässä kolehdin ja aina sen olen saanut ;), tiedä sitten että laittoko alakare oman livevedon tuossa erätauolla kun veikkauksen liveveto parhaimmillaan tarjosi krp voitolle kovaa kerrointa ja mitä viikkorahaan tulee niin neuvottelut on käynnissä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.