Divarit

Video: Luokkanen veivasi Hännisen kebabkioskille – Limingan kuuden pelin voitoton putki poikki

16.11.
2015
5 Kommenttia
4
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Limingan Niittomiehet ei ollut voittanut miesten Divarissa lähes puoleentoista kuukauteen, mutta sunnuntaina kuuden ottelun voitoton putki katkesi Pirkkalan Pirkkain vieraana. Kolmannen erän rynnistyksen päätteeksi voittolukemat kirjattiin vierasjoukkueelle 3-7.

Kahden erän jälkeen tilanne oli Pirkoille 2-1, mutta päätöserässä alkoi tapahtua. Oskari Koivisto iski vielä 3-2, mutta sen jälkeen LNM tuli rinnalle ja ohi erityisesti hattutempun viimeistelleen maaliruisku Matias Luokkasen johdolla. Luokkanen tasoitti rangaistuslaukauksesta tlanteeksi 3-3, ja tuossa osumassa hän malttoi odottaa Pirkat-maalivahti Aki Hännisen köllähtämistä kyljelleen maltillisesti.

Liminka nousi Divarissa yhteentoista pisteeseen, ja sen sijoitus on 7. PirPi on sarjajumbona voitettuaan kymmenestä ottelusta vasta yhden.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
t.
16/11/2015
ällöttävää clickbait:iä henri pitkänen...
TietoEnator
17/11/2015
Loistava maalikooste! hienoa katsoa hidastuksineen ja kuvaaja tilanteen tasalla koko ajan!
Jani
17/11/2015
Taakse huudot vaan raikuu, vaikkei ollut edes lähellä pallon pysähtyminen saati taaksepäin meneminen.
Ällistynyt
17/11/2015
Tavatonta, ehkä ne oli jotenki näkövammaisia? Täytyy olla eka kerta salibandyn historiassa, ku rankkarin aikana huudeltiin tolleen. Olin myös kuulevinani, jotain olis kiva päästä tänään kotiinki -tyyppistä, vaikka oikeesti rankkariin kului vaan ~20 sekuntia, eli jollaki oli ajantajukin pahasti hämärtyny. Huolestuttavaa.
Jani
17/11/2015
Myötähäpeää nuo huudot lähinnä aiheuttaa ei muuta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.