Video: Luokkanen veivasi Hännisen kebabkioskille – Limingan kuuden pelin voitoton putki poikki

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Limingan Niittomiehet ei ollut voittanut miesten Divarissa lähes puoleentoista kuukauteen, mutta sunnuntaina kuuden ottelun voitoton putki katkesi Pirkkalan Pirkkain vieraana. Kolmannen erän rynnistyksen päätteeksi voittolukemat kirjattiin vierasjoukkueelle 3-7.

Kahden erän jälkeen tilanne oli Pirkoille 2-1, mutta päätöserässä alkoi tapahtua. Oskari Koivisto iski vielä 3-2, mutta sen jälkeen LNM tuli rinnalle ja ohi erityisesti hattutempun viimeistelleen maaliruisku Matias Luokkasen johdolla. Luokkanen tasoitti rangaistuslaukauksesta tlanteeksi 3-3, ja tuossa osumassa hän malttoi odottaa Pirkat-maalivahti Aki Hännisen köllähtämistä kyljelleen maltillisesti.

Liminka nousi Divarissa yhteentoista pisteeseen, ja sen sijoitus on 7. PirPi on sarjajumbona voitettuaan kymmenestä ottelusta vasta yhden.

5 comments

  1. Loistava maalikooste! hienoa katsoa hidastuksineen ja kuvaaja tilanteen tasalla koko ajan!

  2. Taakse huudot vaan raikuu, vaikkei ollut edes lähellä pallon pysähtyminen saati taaksepäin meneminen.

  3. Tavatonta, ehkä ne oli jotenki näkövammaisia? Täytyy olla eka kerta salibandyn historiassa, ku rankkarin aikana huudeltiin tolleen. Olin myös kuulevinani, jotain olis kiva päästä tänään kotiinki -tyyppistä, vaikka oikeesti rankkariin kului vaan ~20 sekuntia, eli jollaki oli ajantajukin pahasti hämärtyny. Huolestuttavaa.