Divarit

Video: Oma maali ratkaisi Mynämäellä

30.11.
2015
4 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SBS Wirmo ja ÅIF väänsivät sarjapisteistä perjantaina miesten Divarissa. Wirmo oli vahvempi kotikentällään lukemin 7-5.

Kotijoukkueen tehomies oli kaksi maalia iskenyt Niko Vahtera. Vahteralle merkitty 6-5-voittomaali kimposi varsin onnekkaasti maaliin ÅIF:n puolustajan lavasta. Antti Hopeanaula ja Tatu Kanervisto tehtailivat pisteet 1+1. Vieraiden Robert Olenius osui kahdesti. Jan Qvickström nakutti pisteet 1+1.

Wirmo on voitosta huolimatta sarjataulukon kolmanneksi viimeisenä. ÅIF on sen sijaan kuudentena.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Munämäki rulez
30/11/2015
http://youtu.be/f4YQLzz83YA Suosittelen katsomaan myös tämän rankkarin. On muuten veskari pikkasen kassalla.
FT
30/11/2015
Hmm... Ainoa maali mitä videossa hidastetaan on vastustajan oma maali. Vähintäänkin kyseenalaista / epäurheilijamaista / halpaa herkutella kaverin virheellä. En ole ÅIF fani, vaan tämä huomio tuli täysin puolueettomalta sivulliselta.
Wirmo
01/12/2015
Voittomaali hidastettu, koska ilman hidastusta jäi epäselväksi, miten pallo maaliin päätyi. Ainahan näistä voi pahoittaa mielensä, jos niin haluaa. ÅIF-pelurin virheellä ei herkutella, päinvastoin. ÅIF pelasi rehdin ja hyvän matsin. Ja epäonnistunut rangaistuslaukaus oli tyylikästä kieputtelua, vaikka tolppaan päätyikin.
FT
01/12/2015
Kiitos tarkennuksesta. Hyvä, että syy oli siis muu kuin herkuttelu. Tsemiä kauteen Wirmo :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.