Divarit

Video: KeLy katkaisi tappioputkensa yllätysvoitolla Josbasta

21.12.
2015
0 Kommenttia
2
Divarit
Mustapaitainen KeLy masensi joensuulaiset vieraansa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Mustapaitainen KeLy masensi joensuulaiset vieraansa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Oululainen Kellon Lyönti ja Joensuun Josba iskivät yhteen lauantain Divari-kamppailussa. KeLy nousi sarjataulukossa yhden pykälän aavistuksen yllättävällä 7-5 -voitolla.

KeLy oli alusta saakka vieraitaan edellä, sillä kaksi ensimmäistä erää se vei nimiinsä kummatkin 3-1. Viimeinenkin erä päättyi samoin lukemin, mutta vierailija Josban hyväksi. Näin ollen loppulukemat kirjattiin 7-5 ja Josban kiri jäi varsin vaisuksi.

Kely onnistui kolmen kentällisen voimin parhaina tehomiehinään Eerik Lukkari (2+0), Toni Luokkanen (1+1) ja Eetu Ruonala (1+1). Josban Aleksi Ahokas saalisti tehot 1+2 ja Henrik Kinnunen sekä Eetu Sorvali onnistuivat pistein 1+1. KeLy-vahti Jesse Kamulalle kirjattiin 26 torjuntaa.

Sarjataulukossa KeLy on sijalla 12 ja Josba on valahtanut loistavan alkukauden jälkeen kuudenneksi. Voitollaan KeLy katkaisi jo viisi ottelua kestäneen tappioputkensa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.