Erä Akatemia juhli voittoa Pirkkalassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Pirkkalan Pirkat isännöi Erä Akatemiaa miesten salibandyn Divarissa sunnuntaina. Pirkat väänsi lauantaina tasapelin Welhojen kanssa, eikä kaukana ollut pistejako nytkään, sillä Erä Akatemia käänsi ottelun voitokseen vasta jatkoajalla lukemin 8-7.

Ottelu oli tasainen läpi pelin maalien suhteen, sillä niitä tehtiin alusta lähtien tasatahtiin. Maalivahdeista kuitenkin Aki Hänninen joutui 31 torjunnallaan enemmän töihin kuin Arttu Puska, jolle kertyi 23 koppia.

Pirkkain paras pistemies oli Janne Nousiainen tehoin 2+1. Juuso Patrikainen teki kaksi komeaa maalia, toisen tarkalla takayläkulmalaukauksella ja toisen rankkarista. Jere Rantanen teki maalin ja antoi yhden maalisyötön.

Akateemikkojen voiton ratkaisi 1+2 -tehot iskenyt Henry Myyryläinen. Maaliin syötön antoi myös kahdesti maalinteossa onnistunut Erik Helenius. Aapo Kakkola osui kahdesti ja Tomi Palin ja Alvar Lehtonen keräsivät kumpikin tehot 0+2.

1. Ei mahtanu kmarketin pirkka_pojat mitään kun maestro taikasauvvaansa heilautti. Oiva peli_mies, komea ja lihaksikaskin vielä! #02400parhaatsählypelaajat