Divarit

Video: Näppärä syöttökuvio ratkaisi Divari-kamppailun Pirkkalassa

11.01.
2016
1 Kommentti
0
Divarit
Erä Akatemia juhli voittoa Pirkkalassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Erä Akatemia juhli voittoa Pirkkalassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Pirkkalan Pirkat isännöi Erä Akatemiaa miesten salibandyn Divarissa sunnuntaina. Pirkat väänsi lauantaina tasapelin Welhojen kanssa, eikä kaukana ollut pistejako nytkään, sillä Erä Akatemia käänsi ottelun voitokseen vasta jatkoajalla lukemin 8-7.

Ottelu oli tasainen läpi pelin maalien suhteen, sillä niitä tehtiin alusta lähtien tasatahtiin. Maalivahdeista kuitenkin Aki Hänninen joutui 31 torjunnallaan enemmän töihin kuin Arttu Puska, jolle kertyi 23 koppia.

Pirkkain paras pistemies oli Janne Nousiainen tehoin 2+1. Juuso Patrikainen teki kaksi komeaa maalia, toisen tarkalla takayläkulmalaukauksella ja toisen rankkarista. Jere Rantanen teki maalin ja antoi yhden maalisyötön.

Akateemikkojen voiton ratkaisi 1+2 -tehot iskenyt Henry Myyryläinen. Maaliin syötön antoi myös kahdesti maalinteossa onnistunut Erik Helenius. Aapo Kakkola osui kahdesti ja Tomi Palin ja Alvar Lehtonen keräsivät kumpikin tehot 0+2.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kirsikka
11/01/2016
Ei mahtanu kmarketin pirkka_pojat mitään kun maestro taikasauvvaansa heilautti. Oiva peli_mies, komea ja lihaksikaskin vielä! #02400parhaatsählypelaajat

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.