Liigat

Ruotsalaisseura kiinnostunut Suomen maajoukkuepuolustajasta – ”Lopullinen päätös voi syntyä pian”

03.02.
2016
0 Kommenttia
5
Liigat
Nico Salon (kesk.) perässä oleva FC Helsingborg tunnetaan myös Superliigan "suomalaisseurana". Kuva: Jari Turunen

Nico Salosta (kesk.) kiinnostunut FC Helsingborg tunnetaan myös Superliigan ”suomalaisseurana”. Kuva: Jari Turunen

Tampereen Classicia edustava Nico Salo voi olla lähellä vaihtaa seuraa kuluvan kauden päätteeksi. Vahvimmat huhut vievät nuorta maajoukkuepuolustajaa tällä hetkellä Ruotsin Superliigassa pelaavaan FC Helsingborgiin.

Paikallinen uutissivusto Helsingborg Dagblad kertoi tiistaina, että Salo on käynyt neuvotteluita skånelaisseuran kanssa. Seurapomo Krister Azelius vahvistaa median saamat tiedot.

– Salo on erittäin ammattimainen pelaaja sekä kypsä nuori mies. Hänen paras pelipaikkansa on puolustajana, mutta tällä kaudella hän on pelannut myös keskushyökkääjänä seurajoukkueessaan. Monipuolisuus on erittäin hyvä piirre, Azelius kehuu HD.se-sivustolla.

Vielä vuosi sitten Saloa vietiin vahvasti toiseen ruotsalaisseuraan, Storvretaan. Hän oli viime viikolla tutustumassa paikan päällä Helsingborgissa, kun joukkue kohtasi sarjakärki Pixbon.

Siirtoa varmasti myös helpottaisi joukkueessa pelaava suomalaisnelikko Asser Jääskeläinen, Mika Moilanen, Jani Kukkola ja Juha Kivilehto. Azeliuksella on vahva luotto siihen, että ensi kaudella myös Salo pukee seuran pelipaidan päälleen.

– Meillä on paljon hyviä kokemuksia suomalaispelaajista, ja Salon hankkiminen olisi tasoltaan yhtä kova superhankinta kuin (Jani) Kukkolan ja (Juha) Kivilehdon siirrot olivat.

– Hän on kiinnostunut pelaamaan meillä, ja kyse on enää viimeisistä palasista, jotka pitää saada paikalleen. Hän oli täällä tekemässä päätöksiä, ja uskon, että lopullinen päätös voi syntyä pian.

Linkki: FCH nära finsk supervärvning (HD.se)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.