Divarit

Video: Steelers-hyökkääjän hurja tehoilta katkaisi joensuulaisten selkärangan

16.02.
2016
6 Kommenttia
2
Divarit
Iiro Nurminen onnistui sunnuntaina myös rankkarista. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Iiro Nurminen onnistui sunnuntaina myös rankkarista. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Divarissa Hämeenlinnan Steelers isännöi Elenia Arenalla sunnuntaina Joensuun Josbaa. Lauantaina karvaasti Blue Foxille hävinnyt Steelers oli sisuuntunut ja voitti Josban luvuin 6-2.

Josba meni ottelussa johtoon, mutta viisi seuraavaa osumaa teki Steelers. Josba kavensi vielä kerran, mutta ottelun viimeisen maalin iskivät jälleen ”teräsmiehet.”

Steelersin ykköspyssy oli sunnuntaina Iiro Nurminen, joka oli yhtä vaille kaikissa Steelers-osumissa mukana. Hän nakutteli tehot 2+3. Maalilla Jaakko Vahtokari nappasi 21 torjuntaa.

Playoff-paikasta taistelevalle Josballe viikonloppu oli harmillinen, sillä se hävisi lauantainakin Limingan Niittomiehille ja on nyt yhdeksäntenä, kahden pisteen päästä pudotuspeliviivasta. Steelers jatkaa sarjan toisena.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
kuoma
16/02/2016
Hyvä peli varmasti nurmiselta, mutta laita ne sukat jalkaan niin kuin mies, eikä hallispede. Keep on the good work!
Ihmettelijä
16/02/2016
Mitäs ihmettä tapahtuu Steelerssin 5-1 maalia ennen? Johanssonin rotta lyö suoraan jalkaan tuota Josban puolustajaa, ottaa pallon ja syöttää maalin? Hämeenlinnassa ei näköjään vieläkään ole oikeita urheilijoita.
Ihmettelijälle
16/02/2016
Josbaa suurempaa itkupilliporukkaa ei D1varissa ole... Keskittykää pelaamiseen.
Ihmettelijä
16/02/2016
En liity mitenkään Josbaan, enkä asu lähelläkään Joensuuta. Mietin vain miten jo Trackerssin ajoista jatkunut sikailukulttuuri ei poistu kaupungista joukkueen uudistumisten myötä. Ehkä asiaan vaikuttavat vieläkin Divaria pelaavat, Johanssonin kaltaiset vanhat pelaajat, jotka eivät älyä lopettaa vaan ottavat harrastukset liian vakavasti.
IHMETTELIJÄ2
16/02/2016
Rangaistuslaukauskin menee söpösti taaksepäin kun rystyltä kämmenelle kääntää.. Ei taida Hämeenlinnan tuomarit nähdä mitään.
Nii tai näi
16/02/2016
Kun videoo tarkastelee, niin jäikö 5-1 tilanteessa puhaltamatta 2+10-min josballe:
"Tarkoituksellinen kaukalon tai maalin kehikon potkiminen, kaataminen tai lyöminen."

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.