Divarit

Pääkallo.fi takoi ennätyksiä – yli 130 000 kävijää viikossa

29.03.
2016
7 Kommenttia
12
Divarit
Pääkallo-miehiä fuusiopressissä. Oikealla Jussi Ojala ja vieressä Joel Siltanen. Kuva: Juhani Järvenpää

Pääkallo-miehiä fuusiopressissä. Oikealla Jussi Ojala ja vieressä Joel Siltanen. Kuva: Juhani Järvenpää

Viime viikko 21.–27.3.2016 oli Pääkallo.fi-sivustolla ennätyksellinen. Pääkallo.fi:ssä vieraili viikolla 12 yhteensä 139484 kävijää. Lukema on sivuston uusi ennätys. Eri kävijöitä oli 48491. Sivunäytöissä tuli myös ennätys, sillä niitä kertyi 327893 kappaletta.

Hurjat kävijäluvut taottiin tiskiin muun muassa Salibandyliigan pudotuspelien, EräViikinkien yllättävän fuusion ja huikeiden Divarin finaalien myötä.

Kuumana kävi myös suosittu kommenttiosio, sillä lukijoiden kommentteja tuli saitille viikon aikana 754 kappaletta eli yli sata per päivä. Vilskettä riitti niin ikään Facebookin puolella, jossa Pääkallo.fi tavoitti lähes 200000 ihmistä viikossa. Twitterissä Pääkallo.fi:n tili napsi viikossa yli 140000 näyttökertaa.

Pääkallo-miehet ehtivät moneen paikkaan. Kuvassa toimituspäällikkö Henri Pitkänen (oik.) selostushommissa Happee–TPS-ottelussa.

Pääkallo-miehet ehtivät moneen paikkaan. Kuvassa toimituspäällikkö Henri Pitkänen (oik.) selostushommissa Happee–TPS-ottelussa.

– Tavoitteena on ollut nostaa tasoa joka kausi. Siinä olemme onnistuneet. Ja syksyllähän tulee täyteen jo viisi vuotta Pääkalloa. Siihen eivät varmasti kaikki uskoneet, Pääkallo.fi:n vastaava päätoimittaja Jussi Ojala sanoo ja jatkaa:

– Tälle kaudelle olemme entisestään terävöittäneet ja tiivistäneet toimintamalleja. Yksi tärkeistä muutoksista on ollut Joel Siltasen nostaminen toiseksi päätoimittajaksi. Joel on ottanut loistavasti koppia sisällön liidauksesta. Näin minulta on irronnut aikaa paremmin myös taustojen rakenteluun. Tämä alkaa olla jo sellainen sirkus, ettei kaikkea ehdi millään. Tälläkin hetkellä puskemme juttuja kovaa tahtia ulos, mutta silti toimituksessa on tuskaa, että paljon jää tekemättä. Tekijöiden ydinjoukko on pieni (5–6 miestä), mutta tehokas. Jokaiselle heistä kuuluu älyttömän iso kiitos – toki niin kuuluu myös lukuisille muille avustajille ja toimijoille, jotka ovat auttaneet ja auttavat Pääkalloa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Arto Kilponen
29/03/2016
Jännä että Happee-Oilers ottelussa näytetään Happee-TPS ottelun erätaukotilannetta.
Jussi Ojala / Pääkallo.fi
29/03/2016
Arto, iso kiitos jälleen tarkkaavaisuudesta ja tärkeästä palautteesta!
VM
29/03/2016
Onko ihan tuhoontuomittu ajatus jatkoaika.com -tyyppinen keskustelupalsta, josta löytyisi jokaisen joukkueen alta oma keskusteluosio kunkin joukkueen osalta. Tällainen mahdollisuus salibandylta mielestäni puuttuu ja legendaarinen Huhumaa voisi löytyä myös sieltä.
Janne
29/03/2016
Hienoa että on media, joka on lajista kiinnostunut ja järjestää asiantuntevaa uutisointia! Suuri yleisö (mukaanlukien YLE) ei ole säbäkansan takana. Lisenssipelaajamäärät puhukoot puolestaan eri lajien vertailussa.

Nimeä voisi ehkä harkita uudelleen,
"Pääkallo" ei ehkä iske asian ytimeen..
PS
30/03/2016
VM kerkesi ensin!

Salibandy kaipaa ehdottomasti laadukasta keskusteluforumia ja mielestäni Pääkallon johtavana salibandymediana tulisi lisätä tämä sivuilleen. Jatkoaika.com:ista vaan mallia.

Olisi kiva kuulla teidän ajatuksia tästä?
Sitä kautta nämäkin ennätykset hetkessä uusiksi!
VM
30/03/2016
PS: Juurikin näin. Täällä kehkeytyy toki hyviä keskusteluja aiheesta kun aiheesta, mutta katoavat uutisvirran mukana netin syövereihin. Jatkoaika on osoittautunut toimivaksi sivustoksi ja moinen keskustelupalsta salibandyn puolella antaisi asiasta kiinnostuneille hyvän väylän seurata oman ja vastustajan joukkueiden toimintaa hieman lähempää. Pienistä asoista koostuu se, miten saamme kasvatettua lajin suosiota myös median puolella kovassa kilpailussa muiden lajien kanssa. Alkakaahan Pääkallon ammattilaisen kehitellä ideaa. :-)
PS
30/03/2016
VM asian ytimessä! Keskustelupalsta varmasti myös lisäisi keskustelua salibandy ihmisten keskuudessa, ehkä sitä kautta myös kiinnostus lajia kohtaa pikkuhiljaa kasvaa?

Pääkallo huomiseen mennessä ylävalikkoon ilmestyy "keskustelu" osio?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.