Divarit

Video: Kuopiolaisten ykkösvitja liekeissä – Taira 4+1, Makkonen 3+2 ja Niiva 2+2

04.03.
2016
1 Kommentti
2
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SB Welhot ja Porin Karhut pelasivat torstaina toisen Divarin puolivälieräottelunsa Kuopiossa. Welhot oli vahvempi lukemin 15-7, ja eteni välieriin otteluvoitoin 2-0.

Kamppailun ensimmäinen erä oli varsin maalirikas ja erätauolle lähdettiin Karhujen 4-5-johdosta. Kotijoukkue pääsi kuitenkin iskemään maaleja vieraiden toisen erän jäähyjen aikana, ja viimeiseen erään lähdettiin Welhojen 8-5-johtoasemasta. Kolmannessa erässä Karhut ei saanut kiriä aikaiseksi ja Welhot voitti periodin maalein 7-2.

Welhojen ykkösvitja oli vahvalla pelipäällä. Aku Taira paukutti tehot 4+1, Joonas Makkonen taiteili 3+2 ja Mikko Niiva sivalsi pisteet 2+2. Karhujen Saku Lahtinen iski paunat 1+3.

Ottelutilastot

Ottelun puhuttavin tilanne nähtiin toisessa erässä, kun Aapo Tamminen sai kahden minuutin jäähyn ajassa 35.19. Tammisen tulkittiin lähteneen jäähyaitiosta ennen kuin kaksi minuuttia oli täynnä. Täten Tammiselle lätkäistiin pelirangaistus (pr2, eli 5+20). Welhojen kotisivujen mukaan Karhut jätti tilanteesta protestin ottelun jälkeen.

Karhujen kausi päättyi tuohon otteluun. Welhot jatkaa välieriin ja sen vastustaja selviää viikonlopun aikana.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tuppi
04/03/2016
Welhojen maalikoosteista aina tykännyt. Usea kuvakulma tuo kiistatonta hyötyä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.