Liigat

Video: Suomen mestareille toinen tappio – kaikkien aikojen pudotuspelipelaaja alati kovemmassa iskussa

14.03.
2016
7 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Viikingit ja SPV kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan puolivälierissä Pasilassa. Viikingit voitti ottelun maalein 7-3.

Viikingit oli ottelussa kuskin paikalla alusta alkaen. Se voitti kaikki erät, eikä SPV ollut ottelussa missään vaiheessa johtoasemassa. Viimeisen niitin iski kaikkien aikojen tehokkain pudotuspelipelaaja Mikael Järvi tyhjään SPV-rysään.

Kotijoukkueen tehokkain pelaaja oli 2+1 naputellut Harri Forsten. Järvi ja Jani Hyytiäinen paukuttivat kaksi maalia mieheen.

Ottelutilastot

Viikingit johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Neljäs peli pelataan keskiviikkona Seinäjoella. Välieräpaikkaan tarvitaan neljä voittoa.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Plo
14/03/2016
rento raivari ihmeeltä tossa lopussa? ihme kiristämistä.
Plolle
14/03/2016
Tarkoitat varmaan Hannulaa... Tärkeä havainto silti. Kiinnität huomiosi olennaiseen :)
S7
14/03/2016
Joo on kauheen outoa käytöstä veskalta, en oo koskaan ite moista nähnyt, että veska raivoaa kun kenttämiehet hiihtää missä sattuu;-).
kolmonen
14/03/2016
Menikö SPV:n kolmoselle 5?
pertti k
14/03/2016
eipä tollasta kuitenkaan kovin usein näe ja miksi näkisikään? pakit varmaan itekin tajuaa muutenkin että tilanne ei kovin putkeen mennyt, mitään palautetta tilanteen korjaamiseksi siinä ei tule ja eipä tollanen syyttely joukkuehenkeen ainakaan positiivisesti vaikuta. soisin päästettyihin maaleihin suhtautumisessa oppia otettavan eräältä m. kiprusoffilta
veska
14/03/2016
Pakin ensisijainen tehtävä tuossa tilanteessa on peittää syöttö, mutta vähän näyttää että lähempi pakki ahnehtii liikaa peittolinjaa ja näin syöttö pääsee läpi. Täysin väärin pelattu siis pakilta, muutenkin tuntui että SPV kaatui vastaaviin yksilövirheisiin joita sattui pelin aikana useita eri pelaajille..
JZ
14/03/2016
Pertin kommentissa on totuuden siemen, tunnetasotkin on ihan hyvä pitää hallinnassa, etenkin veskarina. Tosin tääkin on paljolti yksilöllistä, joku saattaa saada parhaimman ja keskittyneimmän itsestään ulos sillä, että elää kaikki tunteensa pihalle.

SPVlle tosin Ihmeen loukki(?) huono homma. Ihme oli kuitenkin Seinäjoella jälleen parhaimmillaan ja kohtuullisen fantastinen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.