Juniorit

Poikien maajoukkueen leiriryhmä valittu – ”Kisakandidaatteja kaikki”

20.04.
2016
51 Kommenttia
1
Juniorit
Suomen poikien maajoukkue lähtee seuraaviin MM-kisoihin puolustamaan maailmanmestaruuttaan. Kuva: Salibandyliiga

Suomen poikien maajoukkue lähtee seuraaviin MM-kisoihin puolustamaan maailmanmestaruuttaan. Kuva: Salibandyliiga

Suomen U19-poikien salibandyn maajoukkueryhmä kokoontuu 19.–21. huhtikuuta leirille Eerikkilän Urheiluopistolle. Leirille kutsutut pelaajat on nyt julkaistu.

Poikien seuraavat MM-kisat pelataan keväällä 2017 Ruotsin Växjössä.

– Nyt koolla ovat ikäluokan kärkijätkät, potentiaalisia kisakandidaatteja kaikki, ja mukaan on kutsuttu tällä kertaa isompi määrä pelaajia. Vuosina 1998 ja 1999 syntyneet ovat varsin kovia ikäluokkia, ja tämänkin joukon ulkopuolella on kovia pelimiehiä, nuorten maajoukkueen päävalmentaja Heikki Luukkonen kommentoi.

– Tämän leirin ideana on juurruttaa ikäluokan pelaajiin mahdollisimman laajasti maajoukkueen toimintatapoja ja peliajatusta ja helpottaa heidän kesäharjoitteluaan ja kasvamistaan urheilijoiksi. Haluamme, että pojat pystyvät nousemaan uudelle tasolle ja samalla pysymään ehjinä, jotta he ovat edelleen kisakandidaatteja myös vuoden päästä.

Lisää Luukkosen kommentteja ja lisätietoa Eerikkilän leiristä voi lukea täältä.

Maalivahdit:
Severi Hopsu SSV, Helsinki
Pietari Jääskeläinen Classic, Tampere
Olli Kuisma TPS, Turku
Sakari Pulkkinen Tapanilan Erä, Helsinki
Riku Saarentola Classic

Puolustajat:
Eemeli Akola Classic
Roope From SSV
Aapo Hämäläinen Josba, Joensuu
Perttu Järvinen Tapanilan Erä
Kaius Karhulahti Tapanilan Erä
Atte Lahti Forssan Suupparit
Aki Mäkinen SSV
Joni-Jesper Niinikoski Tapanilan Erä
Alexander Nyman Blue Fox, Uusikaarlepyy
Jere Rekilä Tiikerit, Vantaa
Oskari Savolainen Tapanilan Erä
Antti Suomela OLS, Oulu

Hyökkääjät:
Ilmari Aarela Tapanilan Erä
Samuli Grönfors Forssan Suupparit
Aaro Helin Classic
Mika Hirsikorpi OLS
Heikki Iiskola Indians, Espoo
Eetu Ijäs OLS
Toni Jaakkola Nokian KrP
Eero Jalo TPS
Justus Kainulainen Lammin Salibandy
Matias Kallio TPS
Joonatan Kovanen NST, Lappeenranta
Mikko Laakso M-Team, Helsinki
Niklas Laurila SSV
Mikko Levänen Tiikerit
Yannick Lindroos SSV
Tino Lindstedt Classic
Mika Majalahti Tapanilan Erä
Valtteri Niemi Steelers, Hämeenlinna
Antti Nuutinen Tapanilan Erä
Joona Rantala NST
Christian Remes Tapanilan Erä
Toni Rintala SSV
Aleksi Sillanpää Koovee, Tampere
Eetu Sorvali Josba
Konsta Tykkyläinen PirPi, Pirkkala
Jussi Töyrylä TPS

Päävalmentaja: Heikki Luukkonen
Valmentajat: Jyri Korsman, Joonas Naava, Atte Juuti ja Topi Tamminen.
Fysioterapeutit: Marko Kinnunen ja Antti Ylinen.
Huoltaja: Mikko Mattila.
Joukkueenjohtaja: Sami Kuivalainen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Hugo
20/04/2016
Missä Porola?
James
20/04/2016
Huhujen mukaan jäähypörssin voittaja Ilari Palatsi ja Lauri "Ruoska" Jaatinen ovat saanet jo leimat kisapasseihin
B dirre :D
20/04/2016
Pari aika jännää valintaa joonatan kovane pelaili tällä kaudella b dirreä ja a dirreä... Ei päässy edes liigan surkeimman joukkueen kokoonpanoon kertaakaan.... Toinen tää tykkyläine pelas miesten divariii 18 pelii 2+2 tehoilla ja +/- -30.... Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä toni jaakkola.... tää äijä pääsee kisoihi ku pelaa nokian krp filassa ja tekee b aluesarjois ehkä 2 pistettä per peli... Vois nää valitsijat mennä vähä itteensä..
tietäjä
20/04/2016
Plussaa siitä että yks vorssan äijä lisää kisuttelemassa hurreja. Mutta tuo Jaakkola, ihan oikeasti valoja päälle koutsit!!!
Matti
20/04/2016
Varaukseton littipeukku Matias Kallion valinnalle. Could be a wildcard for this team.
Heh
20/04/2016
Kannattaako tuota Jaakkolan valintaa nyt yhtään ihmetellä, kun katsoo a) missä jengissä Jaakkola pelaa ja b) mitä seuraa herra päävalmentaja edustaa.

Saadaan tuota kautta poika pidettyä seurassa eikä karkaa naapuriin...
Toimisto
20/04/2016
B DIRRE :D <- onko sinusta itsestäänselvyys että -99 syntyneen kaverin (Kovanen) pitäisi pelata liigassa? Miten ne pelit loppujen lopuksi häntä kehittää? Viime kaudella C1SM 22peliin 108 pinnaa, joista 66 maaleja. Ottelukohtaisesti enemmän maaleja kuin J.Kainulaisella tai A.Helinillä.
Tottakai pitäisi pelata kovemmissa sarjoissa kuin B divaria (hyvä sarja sekin), mutta silti aivan varmasti kova pelimies kyseessä.
Kyseessä kuitenkin vasta majuleiri, niin ihan fiksua antaa mahdollisuus hänellekkin ja kisatkin on vasta vuoden päästä. Ensi kaudella mahis näyttää ja poika varmasti vääntää miesten divaria NST:ssä. Minusta täysin ansaittu valinta majuLEIRILLE.
Katsomosta käsin...
20/04/2016
Joku Jaakkola ei ole edes oman kaupunkinsa TOP-20 pelaajan joukossa niin pitäisi samaan aikaan uskoa kaverin mahtuvan valtakunnan TOP-50een? No nyt oikeesti olisi syytä lopettaa tämä vitsailu...
vähän tyhmempi
20/04/2016
en seuraa junnuja juurikaan mutta näitä majun tarinoita kun luen jään ihmettelemään jos kaikkien mielestä joku on niin paska kun muutaman kirjoittamana ilmeisesti jaakkola ja tynkkyläinen ovat, valitaan tälläiselle testileirille niin heti ollaan varmoja että vedetään kotiopäin. nopeesti netistä löytyi tämän jaakkolan pelanneen edellisessä ruotsi karkeloissa. Tuskin siellä koko nokian johtoa maajoukkueessa on. no lykkyä tykö kaikille heille. oli se hyvä tai huono.
te kirjoitteliat ette ainakaan sinne ole päässeet koska näimmä harmittaa. no ei meikäläinenkään.
Han
20/04/2016
"nopeesti netistä löytyi tämän jaakkolan pelanneen edellisessä ruotsi karkeloissa."

Ai, jos tekee saman virheen kahdesti niin siitä tuleekin sitten "oikea". Täytyy sanoa, että melko jäätävää argumentointia.

Jaakkolan osalta todettiin tuossa hyvin, että "ei mahdu edes oman kaupunkinsa TOP-20een". Tuo oli ehkä hieman kärkkäästi ilmaistu, mutta tosiasia on se, ettei hän mahtuisi kummankaan tamperelaisen seuran ykkösviisikkoon. Saati että kuuluisi valtakunnan parhaimistoon. Jokin tuossa kieltämättä hämää..
B dirrelle
20/04/2016
Ai että jollain meni herne nenää ku oma lemppari ei päässy :D
Vettä myllyyn tottijärveltä
21/04/2016
Kitisijät huomia: Listatkaa tähän alle kaikki 2 maalia miesten liigassa tehneet ketkä jäivät valitsematta. Pidetään oman kylän pojan puolta. Olihan se nokialainen?
Espoolainen
21/04/2016
Mitä ihmettä on tapahtunut Oilerssin juniorivalmennuksessa? Tässä ryhmässä ei ole yhtään Oilerssin pelaajaa, jotain on mennyt ilmeisesti pieleen kun perinteinen juniorivalmennus ei ole onnistunut tuottamaan huippuja, ainakaan tässä ikäluokassa. Katkeaako nyt öljyputki?
Espoolaiselle
21/04/2016
Oilersissa aikanaan hukattiin juurikin nämä 98 & 99 ikäluokat oikeastaan täysin. Tämän jälkeen on tehty korjausliike ja seuran junnutoiminta on tänä päivänä ammattimaisempaa kuin koskaan. 2000-luvulla syntyneet Oilerspojat tulevatkin sitten täyttämään nämä junnumaajengit.
Pallojami
21/04/2016
Suuppareiden touhua täytyy kyl arvostaa. Grönäri ja Lauri messissä. Miehet nähdään ensi kaudella joko lerssissä liigaa tai sitten tepsissä.

Mitä noihin muihin tulee niin, Kovanen ansainnut näytönpaikkansa junnukarkeloissa. Rightin jätkä yyveelle, ei ehkä niin kliininen viimeistelijä kuin Kainulainen mutta se on käyttää nyt.
Ja Kainulainen pelasi c:n sm-teamissa ja samaan aikaan b:n sm-teamissä Että yhteenlasketut pojot voi mennä asteen Kovasen edelle... Mutta huikea -98-99 ryhmä on kyseessä.
Lerssi
21/04/2016
Tsuuppareista leirille jäi valitsematta Kanerva, joka torjui runkosarjassa 22 peliä (557 torjuntaa) yli 82% keskiarvolla. Käytännössä tuo tarkoittaa, että pelasi myös "huonoina päivinään" ja flunssaisena täydet minuutit, koska varteenotettavaa kakkosmolaria ei joukkueessa ole. Kaiken lisäksi kaveri on fanaattinen treenaaja, mutta isojen seurojen veskat näyttää menevän aina valinnoissa ohi. Sarjan ehdottomasti aliarvostetuin molari.
Moro
21/04/2016
Toimisto-> kannattaisko majuun ottaa pelaajia jotka on tällä kaudella ollu tehokkaimpia ja parhaita vai otetaanko viimekaude meriitit... Kovasen vieressä sellane pikku kaveri rantala joka voi ehkä vähän auttaa siinä pisteide teos... Mun mielest tos ei oo mitää järkee ottaa majuleireille pelaajii niiku viimekaude meriittien takii... Kannattais varmaa kattoo ASM playoff tai BSM playoff että ketkä oli kovimpia.. Kuitenkin varmaa kannattaa ottaa pelaajia jotka oli pleijareissa kovimpia sillä nehä on niitä kuuluisia kovia pelejä... Ruotsia , sveitsiä ja tshekkii vastaa varmaa on aika kovia pelejä
NalleKarhu
21/04/2016
Mutta missä on Jari Koskinen? Äijä tuhosi ASM viimekaudella Rangersin paidassa ja olisi parempi vaihtoehto ylivoimalle kuin tämä "nevöhööd" Kovanen... Valitsijat, valitsijat.....
VK25
21/04/2016
Valtteri Niemi on hyvä pelaan. :D
kahtoja
21/04/2016
Ja myös ihan liikaa EräViikinkien pelaajia,no näkeehän sen tosta valmennustiimistä
Ponkku
21/04/2016
Joonatan Kovanen kuuluu maajoukkueeseen. Rightin puolen maalitykki, joka pärjäsi hyvin myös miesten sarjoissa. Tietenkin tutkapari Rantalan pelaaminen samassa kentässä helpottaa mutta pärjäsi viime kaudella ilmankin.
Lerssiilerssii
21/04/2016
Eihän sillä mitään väliä ole onko oilerssin 99-98 junnut hyviä, koska ei heitä kuitenkaan valita.. 95-96-ikäluokissa monia huippupelaajia eikä vuosisitten tullut yhtään kutsua?
Kessu
21/04/2016
Aki Mäkinen pikku päälikkö
Pekkepekkapekkapekka
21/04/2016
Missä on Suoraniemen Antti??
S7
21/04/2016
Aina sama laulu ja pelaajien hyvyys katotaan pistepörsistä! Onneksi nää huutelijat ei valitse joukkuetta se ois = häviävä jengi. Esim. 3 ketjun roolitus on pikkaisen eri kuin 1 ketjun ja jos laitat omassa jengissä 1. ketjun jätkän 3. ketjuun rouhian rooliin, onnistuuko? Menneitä on välillä hyvä muistaa ja muistelkaa Happeen mestaruutta, 3 ketjulla iso rooli sekoittamassa kaverin peliä... Mutta joo helpompi tosiaan arvioida ultimaattisen totuuden, eli pistepörsien kautta. Jätetään pakit rannalle, ja pelkkiä hyökkääjiä mukaan, paitsi tehokkaat pakit just tsäkällä mukaan...
Joo
21/04/2016
Missä Lehtisen Ilmari?
Palokan Orsi
21/04/2016
Missä kaikki Happeen pelaajat? Byäääähhh! Alkaa raa'asti näkymään tuo hyvän olon tunne, mikä Jyväskylässä niiden viiden A-junnumestaruuden ja muutaman nyt jo edustusjoukkueeseen nousseen huipun jälkeen on edessä. Juniorityö on unohdettu, ajateltu jotenkin, että kyllä niitä lahjakkaita jätkiä vaan löytyy aina jostain Vaajakoskelta ja nyt sitten ollaan tilanteessa, missä ei oikein ole edes itkettävää siitä, että se tai se on jäänyt rannalle. Muualla on tehty kotiläksyt paremmin, onnea sinne muualle...
Miettelijä
21/04/2016
Uupuvat:
mv - Kanerva
p -hyvä
h - Viittanen
???
21/04/2016
Jälleen yllättäviä valintoja, mielestäni leirillä pitäisi kyllä olla Juho Niinikoski sekä Petri Viittanen? Huomattavasti kovempia miehenalkuja kuin suurin osa listan nimistä!
Ja näin
21/04/2016
Täysin samaa mieltä Nallekarhun kanssa. Missä on Jari Koskinen? Kyseinen äijä omaa aivan jäätävän läikän mikä tulisi todella tarpeeseen tässä joukkueessa.
ILPO
21/04/2016
Missä on Kanerva eikö voitu ottaa leirille kun ei ole aiemmilla leirityksillä ollut. HERÄTYS !
Lisäksi Jaakkolan valinta täysi floppi!
Joolle
21/04/2016
Et oo tosissas :D Hyvä tekee maaleja mutta siihen se sitten meinaa jäädä.
viikingit
21/04/2016
Missä on bsm maalikuningas Viljami Hana. Maalintekijöitä tarvitaan.
DD
21/04/2016
Siis eikö Oilersin -96:sta kukaan ole ollut majussa? Edes Agbomeirele tai Lamminen?
FARSSI
21/04/2016
Siis ihan farssi, ettei muitakaan kovia 96-jannuja ole mukana! Ei edes yhtään 97-jannua. 95-pojista puhumattakaan!
Jari
21/04/2016
Saataa olla Agrimobiilin tai muiden -96 syntyneiden olla vaikeaa mahtua U19-joukkueeseen.
keiteleen marjamies
21/04/2016
Missä ön Pertti Ström ?
näitä
21/04/2016
Samoilla linjoilla Nallekarhun kanssa, tulee mitä luultavammin floppaamaan tämäkin joukkue ilman Koskista. Suomen pakeissa ainuttakaan maalintekijää...
Entinen pelimies Jyväskylästä
21/04/2016
Missä Jarno Pensikkala ja Albertit Koskinen ja Hemmo? Tekivät kaikki hyvin pisteitä viime kaudella. A.Koskinen oli A-sm pörssissä viides tehoin 27+18 ja kävi muutaman pelin pelaamassa liigaa. A. Hemmo ei b-sm runkosarjassa säväyttänyt mutta pleijareissa oli Classicin toiseksi paras pistemies. J.Pensikkala teki b-sm 29+30 ja häntä vastaan ennen c junnujen aluesarjoissa pelanneena voin sanoa että hän teki parhaimillaan noin 50 pistettä ja on kova vastustaja ja pelasi mielestäni hyvän kauden. Alberttejakin vastaan olen pelannut c junnujen aluesarjoja ja hekin olivat hyviä pelamaan jo silloin.
Teme
22/04/2016
Kyllä Viitanen pitäisi olla mukana.
Ryyppyreissu
22/04/2016
Viittanen asetti huhujen mukaan Spring Breakin tämän tapahtuman edelle... Mikäli näin on niin ei asiaa kisakoneeseen
Pötyä
22/04/2016
Pensikkalan Jarppi, kuten moni muukaan pistemies ei mahdu mukaan, koska ei ole kuin yhden suunnan pelimies. Täällä Pääkallon palstoilla näiden pistelinkojen perään huutelevien kannattaa muistaa tämä ihan yleisesti ja vielä tulevina vuosinakin (vaikkakin suuresti epäilen tätä) : Yhden osa-alueen hanskaaminen ei vielä riitä, vaan majuun halutaan kokonaisvaltaisia pelaajia. Pensikkalan eduksi kuluneella kaudella lukisin todelliset, ihan oikeat syöttöpisteet. Aiempina kausina miehen harvat syöttöpisteet on tulleet lähinnä kimmokkeista ja muista vahingoista, joten kehitystä oikeaan suuntaan on tapahtunut. Nyt vielä pari seuraavaa kautta pakin tontille opettelemaan miltä tuntuu, kun edessä pelaavaa hyökkääjää ei kiinnosta puolustaminen.
#92
22/04/2016
Suoraniemen Antilla todella hyvä pelisilmä, miksi ei joukkueessa?
Huhuja
22/04/2016
Huhun mukaan maalitykki Hanaa pyydettiin leirille, mutta kieltäytyi.
Huhujalle
22/04/2016
Huhu Hanasta faktaa, itse kieltäytyi!
Suhmuran ja polvijärven lahjat maailmalle
22/04/2016
Missä Joona Mononen ja Kimi Honkanen? Honkanen bsm maalipörssin jaettu 1 sija Josbassa ja mononen syötti noin 75 % honkasen maaleista kun sorvali ei ollut pelaamassa .
viikingit
24/04/2016
SSV:n puolustaja Niinikoski olisi kuulunut mukaan. Todella hyvä niin hyökkäys kuin puollustus päässä.
Mosalainen
24/04/2016
Vähän yllätti että Niinikosken Juho ei mahtunut mukaan. Näytöt riittäisi kyllä.
Veivari
24/04/2016
Tepsin Riku Petteri Niemi ei mukana. Vähän yllätti.
Hessu
25/04/2016
Pötyä jos pelit pitäis voittaa niin tarvitaan myös maalintekijä. Esim töyrylä pelaa fyysisesti ja molempiin suuntii mutta maalinteko aika onnetonta . Kauhea sähellys muttei maalia .... Kuin joskus. Mielestäni kanerva olisi pitänyt olla ehdottomasti leirillä!
Pötyä
26/04/2016
Hessu on oikeassa maalintekijän kaipuussaan, mutta kannattaa muistaa, että näitä maalintekijöitä on yhdessä ikäluokassa moneen lähtöön. Osa pelureista on täysin puolustushaluttomia, laiskoja, luonnevikaisia, fysiikaltaan puutteellisia tai ainoastaan oman edun eteen pelaavia, eikä maajoukkue yleensä tuollaisia kaipaa - silläkin uhalla, että tilastojen mukaan kaikkein parhaimmat pistelingot jäävät ryhmän ulkopuolelle. Harvoin arvomatseja, ainakaan niistä tiukimpia, voitetaan vain hyökkäämällä...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.