Liigat

Video: Entinen maajoukkuevahti venyi huikeisiin pelastuksiin – jo kauden viides nollapeli

03.04.
2016
6 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Lappeenrannan NST avasi lauantaina naisten Salibandyliigan välierät puhtaalla 3–0-voitolla SB-Prosta. Sankaritar oli NST:n tolppien välissä 26 kertaa torjunut Jonna Mäkelä, jolle nollapeli oli jo tämän kauden viides.

Entisen maajoukkuemaalivahti Mäkelän ohittaminen osoittautui jo runkosarjassa SB-Prolle hankalaksi, sillä NST voitti joukkueiden kohtaamisen tammikuussa 4–0. Lisäksi maali pysyi runkosarjassa puhtaana JoKaa ja PSS:aa vastaan sekä pudotuspeleissä M-Teamia vastaan.

Mäkelä jakaa myös liigan runkosarjan nollapeliennätyksen yhdessä Elisa Leinosen kanssa, kun hän kaudella 2009–2010 torjui runkosarjassa neljä nollapeliä.

Välieräottelu ratkesi päätöserässä, kun Juuli Hakkarainen ja Tiia Ukkonen osuivat SB-Pron verkkoon, ja veivät kotijoukkueen turvalliseen johtoon.

Ottelusarja jatkuu sunnuntaina Campo-Sportissa. Superfinaali-paikkaan edellytetään kolme voittoa.

Ottelutilastot

Muokattu 3.4. klo 10.41: Juttuun lisätty maininta Elisa Leinosesta, joka jakaa ennätyksen Mäkelän kanssa.
4.4. klo 9.36: Korjattu Mäkelän nollapelimäärä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Arska
03/04/2016
Korjataan sen verran että Mäkelä jakaa tuon nollapeliennätyksen OLS:n Elisa Leinosen kanssa, joka pelasi 4 nollapeliä runkosarjassa kaudella 2012-2013.
Anssi Karjalainen / Pääkallo.fi
03/04/2016
Kiitos tarkennuksesta Arskalle. Juttua päivitetty.
Jaahas, jaa silviisii
04/04/2016
Onko siis Jonna Mäkelä jo "entinen maajoukkuemaalivahti", jos häntä ei valittu mukaan johonkin EFT:hen ja kun MM-kisoistakin on kulunut vain neljä kuukautta aikaa? :D
Escobar
04/04/2016
Eikös Mäkelä ite tuumannut kisojen jälkeen että MJ-pelit on hänen osaaltaan nyt pelattu?
JZ
04/04/2016
Sellainen kuva minullekin jäi. Tasohan Jonnalla kyllä riittäisi heittämällä, erittäin laadukas veskari.
Arska
07/04/2016
Itseasiassa nyt kun muistelen niin J.Mäkelä tais pelata vain 3 nollapeliä 09-10 kaudella, ja niiden lisäksi oli pari ottelua joita ei pelannut kokonaan, mutta ei päästänyt niissä maaliakaan ... Kausikirjan tilastoissakin on tarjottu sekä 4 että 5 nollapeliä, mutta todellisuudessahan niitä oli siis 3.
Muistan kun palvelu oli tuossa taannoin vielä sissllä Lahtisenterprisesillä vai mikä se oli niin sieltä kävin kaikki nollapelit otteluottelulta aikoinaan (12-13 kaudella) läpi just sen takia että sain selvyyden oliko OLS-naisten liiga aikana kukaan muu molari pelannut 4 nollapeliä runkosarjan aikana... Ei ollut.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.