Liigat

Tiiseri: Oilers julkaisee 10-osaisen dokumenttisarjan joukkueen liigakaudesta

12.08.
2016
0 Kommenttia
9
Liigat
Oilersin hieno viime kausi päättyi lopulta pettymykseen Superfinaalissa. Kuva: Topi Naskali

Oilersin hieno viime kausi päättyi lopulta pettymykseen Superfinaalissa. Kuva: Topi Naskali

Miesten Salibandyliiga-joukkue Esport Oilers tekee ja julkaisee alkavan kauden aikana Öljymiehet-nimeä kantavan 10-osaisen videosarjan. Uusi jakso esitetään aina kerran kuukaudessa EOTV-Youtube-kanavalla.

Sarjan tuotannosta vastaa Oilersin mediavastaava Jonasz Savolainen. Ensimmäisen jakso tulee ulos syyskuussa.

– Tarkoituksena on saada jokaisesta jaksosta uniikki. Valmista käsikirjoitusta tai tavoitetta sisällölle ei ole, vaan kaikki se mitä joukkueessa tapahtuu on varsinaista käsikirjoitusta ja siihen reagoin tilanteen mukaisesti. Ketään ei käsketä sanomaan mitään, vaan kaikki tulee luonnostaan, Savolainen kertoo.

Lisää Oilersin videosarjasta voi lukea seuran sivuilta. Ja tuosta alta voi vilkaista tiiserin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.