Maajoukkueet

Vuoden 2017 MM-karsintojen lohkojaot selvillä – Suomi kohtaa nämä maat

01.08.
2016
0 Kommenttia
0
Maajoukkueet
Suomen naisten salibandymaajoukkueen MM-karsintavastukset ovat nyt selvillä. Kuva: Jari Turunen

Suomen naisten salibandymaajoukkueen MM-karsintavastukset ovat nyt selvillä. Kuva: Jari Turunen

Naisten salibandyn MM-kultamitaleista taistellaan joulukuussa 2017 Slovakiassa. IFF julkaisi viime viikolla tulevien kisojen MM-karsintojen lohkojaon.

Suomi karsii MM-paikasta Italiassa Puolan, Venäjän, Italian ja Ison-Britannian kanssa. Kaikissa Euroopan neljässä karsintalohkossa pelaa viisi joukkuetta, ja jokaisesta lohkosta pääsee kaksi joukkuetta suoraan kisoihin. Kaksi parasta lohkokolmosta lunastaa myös kisapaikan.

Kaikkiaan karsintoihin osallistuu 29 joukkuetta. Euroopan 20 joukkueen lisäksi Aasiassa mitellään kisapaikoista yhdessä lohkossa seitsemän joukkueen voimin. Näistä neljä parasta etenee kisoihin. Amerikan karsintalohkossa pelaa ainoastaan Usa sekä Kanada ja näistä parempi nähdään lopputurnauksessa.

Naisten MM-karsinnoissa nähdään myös uusia tuttavuuksia, kun Thaimaa, Ukraina ja Iran ovat ensimmäistä kertaa mukana karsimassa. Euroopan karsinnat pelataan 1-5.2. 2017. Aasian karsinnat taasen 31.1.-5.2. 2017.

Lohkojaot:

Eurooppa 1, Madrid, Espanja
Ruotsi
Norja
Tanska
Ranska
Slovenia

Eurooppa 2, Celano, Italia
Suomi
Puola
Venäjä
Iso-Britannia
Italia

Eurooppa 3, Celano, Italia
Sveitsi
Saksa
Viro
Hollanti
Itävalta

Eurooppa 4, Madrid, Espanja
Tshekki
Latvia
Unkari
Ukraina
Espanja

Aasia, Wellington, Uusi-Seelanti
Australia
Thaimaa
Iran
Uusi-Seelanti
Japani
Etelä-Korea
Singapore

Amerikka
Usa
Kanada

IFF:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.