Liigat

LASB laittoi Suomen mestarit ahtaalle – Classicin päätöserän maalit riittivät avausvoittoon

21.09.
2016
13 Kommenttia
7
Liigat
Kuva: Esa Takalo

Kuva: Esa Takalo

Tampereella pelattiin keskiviikon ainoa miesten Salibandyliigan ottelu, kun Classic isännöi liiganousija LASBia. Tiukan väännön jälkeen pisteet jäivät kotijoukkueelle loppunumeroin 5–4 (1–0, 2–2, 2–2).

Classic meni toisen erän alussa kahden maalin johtoon Nico Salon (1+2) iskemällä 3–1-maalilla. LASB kiri kuitenkin tasoihin kolmannen erän alussa. Tasoitusmaalista vastasi Rasmus Kainulainen.

Riku Reunamäen ja Sami Johanssonin osumilla tamperelaiset siirtyivät jälleen kuskin paikalle. Yksi kauden puhutuimmista pelaajista, Mikael Järvi, kavensi vielä kertaalleen, mutta se ei riittänyt nostamaan LASBia pisteille. Näin ollen hallitsevat Suomen mestarit avaisvat kautensa voitolla.

Ottelutilastot ja Esa Takalon kuvat.

Kuva: Esa Takalo

Kuva: Esa Takalo

SB Welhot jatkoi voittojen tiellä miesten Divarissa kaatamalla kotonaan Kuopiossa joensuulaisen Josban. Isäntäjoukkue karkasi toisessa erässä jo neljän maalin johtoon, eikä Josba kyennyt erää kuromaan eroa kiinni.

60 minuutin jälkeen tulostaululla paloivat Welhojen 9–4-voittolukemat. Illan tehokkain oli Welhoille hattutempun viimeistellyt Sami Aalto. Ykköskentästä myös Iiro Lankinen (0+2), Juha Rautiainen (2+0) ja Pauno Kajoksinen (0+2) ylsivät kahteen tehopisteeseen.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Lammilta...
22/09/2016
Hei Classicin väki, tästä asiasta pitäisi olla liitonkin ohjeistus olemassa (jos ei ole niin sitten liitto hereille) mutta:

- voisiko tehdä niin, että kun on peli on käynnissä niin sitten ei soitettaisi musiikkia?
- samoin jos on peli käynnissä, niin sitten ei tarvita mitään "miten ottelu tulee päättymään" haastatteluja katsomosta, unohtamatta liian pitkää kehoitusta yleisöä kannustamaan.

Oli jotenkin noloa, että samaan aikaan kun oli vaarallinen vaparitilanne, niin illan seremiomestari "haastattelee yleisöä" samaan aikaan.
Lammilta2
22/09/2016
Muutenkin tuo festari homma on niin kulahtanut, kannattaa kehittää urheilupuolta ja sirkushuvit sitten erikseen. Toinen on tämä Jarkko Niemisen hypetys ja esillä olo salibandyn yhteydessä, mennyt jo liian pitkälle. Puhutaan, että ei vaikuta joukkuehenkeen mutta on aivan varmaa, että kaikki joukkueen pelaajat eivät pidä ajatuksesta, mutta eiväthän ne sitä ääneen sano.
päätykatsomo
22/09/2016
Ekaa kertaa "festareilla" ja sama kysymys heräsi noista humpan soitoista pelin aikana ja erityisesti "juontajan" höpöttämisestä ja haastiksista kesken pelin. Toivottavasti ei yleisty. Muuten ihan ok hypettää ja huudattaa ei siinä mitään, mutta kai peli pitäisi edelleen olla keskiössä.
LASB muutoin tulee olemaan aika kitkerä hedelmä ja voi pärjätä yllättävänkin hyvin, joskin perustui puhtaasti vihaisiin vastahyökkäyksiin joissa todella vaarallisia kun kontrolloitua hyökkäämistä ei juuri ollut.
PS. Krister Savoselle ei varmaan tullu edes hiki ja silti oli aina ensin, tuli pallon kannsa pois, liikui paljon, huikeeta nähdä.
kausarin omistaja
22/09/2016
Komppaan edeltäjiä. Todella tökeröä pitää musiikki pelin aikana päällä ja biisivalintakin erittäin huono. Haastattelut Sirkka vois hoitaa erätauoilla. Peliä sinne tullaan seuraan.

LASB fanit piti hyvää mökää hallilla. Kyllä me Classicilaiset saadaan hävetä. Oiskohan siinä ideaa, että jostain katsomon osasta tehtäisiin mökäpuoli, eli he sinne jotka jaksaa läpsytintä käyttää?
Niinpä
22/09/2016
Myös komppaan edellisiä kirjoittajia: Kun säbäpeli on käynnissä ei soitettaisi musiikkia/mainoksia, niin kovaa että tärykalvot puhkeaa. Pitäähän ottelukuulutuksista saada jotain selvää. Pelin aikana olisi myös suotavaa, että yleisö malttaisi seurata peliä. Tauoilla sitten jaloittelemaan. Nämä "toimintaohjeet" kaikkiin säbäpelin läpi Suomen maan.
Kiisseli
22/09/2016
Monta vuotta kävin Classicin peleissä, ja on myönnettävä, että hieman se väkinäinen tunnelman luonti alkoi vaivaannuttaa ja hillitä peliinlähtöhaluja. Jos katsomo, me, ollaan hiljaa ja pallon kopsahduksen kuulee, niin so what, sekin on sitä lajikulttuuria se, paikallista sellaista. Ei samba, muu musiikkimuzak, mainontatoisto, tai muu "show-meininki" sitä muuksi muuta. Peli pelinä.
Lammilta...
22/09/2016
Ei showssa mitään vikaa ole, mutta siinä vaiheessa kun pallo on pelissä niin olisi areenan kaiuttimien hyvä olla hiljaa...

Jotain on pielessä jos kesken erikoistilanteen areenan ämpyristä kuullaan, kun haastatellaan ala-asteikäistä lasta siitä "kuka voittaa"... unohtamatta kun pelataan ilman maalivahtia ja haetaan tasoitusta niin kaiuttimet huutaa "jos sun lysti on" kappaletta...

Toki uskoisin liitollakin olevan joku ohjeistus siitä miten pelitapahtumaan tulisi toteuttaa.
Lammilta...
22/09/2016
(Toki ottelukuulutukset on eri asia).
Katsoja
22/09/2016
Mites Classicin dj:n mielestä homma niinkuin onnistui?
Kiisseli
22/09/2016
Toki ilman Classicia, ei liigassa paljon puhuttavaa ja tunnetta olisi .... - seura on Suomessa edelläkävijä lajikulttuurissa. Välillä tulee huteja, useimmiten osumia. Ja lopulta se ansaittu mestaruus.
Maajussit :D
22/09/2016
Nyt on tulleet maalaiset isoille areenoilla ja katsomaan isoa meininkiä. Itsekin muutaman pelin syvemmällä Hämeessä katsoneena voin vain todeta, että se se vasta väkinäistä onkin kun dj yrittää paniikissa pysäyttää musiikin täysin kellon tarkasti samalla hetkellä, kun pallo laitetaan peliin. Kyllä näihin musiikkihommiin kuuluu nykypäivänä se, ettei tarvitse olla kuin kirkossa ja että musiikki feidataan vähitellen luontevasti pois. Ei paniikissa kuin veitsellä leikaten.

Ja sitten näistä katsomohaastatteluista: näitä sirkushuveja nyt on nähty ennenkin eikä mielestäni ole ollenkaan tavatonta, että kuuluttaja haastattelee pelin ollessa käynnissä yleisöä.
Tämä nyt on vähän makuasia, mutta siihen en ainakaan lähtisi, että aletaan kritisoimaan seremoniamestarin yleisön motivointia.
Ja jos ei läpsyttimet miellytä niin sitten voi aivan hyvin jäädä kotiin ja katsoa pelin tietokoneelta. Kyllä peleissä tunnelmaa saa olla.
Sitten maalainen heräsi
22/09/2016
Ja huomasi olevansa turvallisesti kotonaan Tampereella.
Sitten maalainen heräsi:lle
22/09/2016
Tu Suomi on kauttaaltaan yhtä isoa landea.
Aika pientä se touhu siellä STADIssakin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.