Maajoukkueet

Maajoukkuetähden lapsuudenunelma toteutuu tänään – katso koskettava kuva

11.12.
2016
3 Kommenttia
8
Maajoukkueet
Peter Kotilaisen unelma on upottaa Ruotsi MM-finaalissa. Kuva: IFF.

Peter Kotilaisen unelma on upottaa Ruotsi MM-finaalissa. Kuva: IFF.

Suomen salibandymaajoukkueessa ensimmäisiä MM-kisojaan pelaava Peter Kotilainen on noussut kertaheitolla kansainväliseen eliittiin. Oikea käsi alhaalla pelaava taitava hyökkäjä julkaisi Instagram-tilillään tunteikkaan päivityksen tämän päivän finaalia koskien.

Suomen ykkösketjun vasemmassa laidassa viilettävä 21-vuotias jyväskyläläinen on tehnyt kisojen viidessä ottelussaan huimat tehot 8+6=14, eikä hän ole jäänyt pisteittä vielä yhdessäkään ottelussa. Happeessakin yli 2,5 pistettä per peli iskenyt Kotilainen on puhuttanut kansainvälistä salibandy-yleisöä myös hauskuuttamalla heitä englanninkielisillä haastatteluillaan.

Suomi on edennyt kisoissa MM-finaaliin saakka. Pääkallo.fi:n haastattelussa Kotilainen totesi odottaneensa kisoihin pääsyä ja finaalia jo pienestä saakka. Radio Kompassin haastattelun mukaan laukut ovat olleet pakattuna jo kuusivuotiaasta saakka. Kotilainen julkaisi lauantai-iltana voitetun Tshekki-välierän tunteikkaan Instagram-päivityksen asian tiimoilta.

Peter Kotilaisen Instagram-päivitys:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
#51
11/12/2016
Pete sä ratkaset tän illan matsin!
Erkki
11/12/2016
Peterillä on niin hyvä veto, (yleensä) että ruotsi kaatuu 4-6 !
Onko tietoa?
11/12/2016
Montako maalia tämä ihmemies Kotilainen teki tsekki ja sveitsi peleissä? Siis hieman kovempia maita vastaan kun unohdetaan nämä heittopussit Saksa, Tanska, Viro, jotka ovat vielä kaukana top-4 maiden tasosta. Näissä kisoissa Sveitsi ja Tshekki ovat taineet jäädä hieman lisää top-2 maista Suomi ja Ruotsi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.