Liigat

Video: Steelers-hyökkääjä tykitti komean ylivoimaosuman Espoossa

22.12.
2016
4 Kommenttia
0
Liigat
Hämeenlinnan Steelers pääsi joulun viettoon voitokkaissa tunnelmissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Hämeenlinnan Steelers pääsi joulun viettoon voitokkaissa tunnelmissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Hämeenlinnan Steelers pääsi keskiviikkona Salibandyliigan joulutauolle voittoputkessa, kun se onnistui kaatamaan Westend Indiansin Espoossa 4–5-loppunumeroin.

Toisen perättäisen voiton takuumiehenä hääri Steelers-hyökkääjä Nico Jonaeson, jolle kertyi ottelussa pisteet 1+2. Jonaesonin iskemä maali syntyi ylivoimalla näyttävän syöttökombinaation päätteeksi.

Ottelun voittomaalin iski Samuli Grönfors kolmannen erän puolivälissä. Indians-maalivahti Mikko Kirvesniemelle merkittiin kamppailussa vain kuusi torjuntaa, mutta hän otti kiinni Steelersin kaksi rangaistuslaukausyritystä.

Ottelutilastot
Juhani Järvenpään kuvat ottelusta

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Minäpahoitinmieleni
23/12/2016
On se jonaenson vaan kova sanotaan hänestä mitä vain. Huonoja rankkareita kyl oli steelerssillä mutta yllättävän hyvin pelanneet tauon jälkeen :D
Hämeenlinnasta
23/12/2016
Steelerssin suurin yllättäjä taitaa olla tuo niiden numero 80 . Viime vuonna jo katselin sen pelejän divarissa mitä mahtui joukkueeseen. Ihmettelin silloin että miksi ei mahtunut pelaamaan paljoakaan.
kuoma
23/12/2016
Toropaisella on kyllä yksi liigan parhaista vedoista. 2018 MJ:ssä?
Pääkallolle
26/12/2016
Olisi kiva jos pääkallo voisi tehdä jonkun katsauksen tästä kaudesta ja kertoisi onnistujia ja floppaajia joukkueista ja miks ei myös pelaajista nyt kun kausi alkaa oleen puolillaan

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.