Divarit

ÅIF nousee naisten Salibandyliigaan – Divarin voitto varmistui kaksi kierrosta ennen loppua

04.03.
2017
8 Kommenttia
6
Divarit

ÅIF:n naiset pelaavat naisten Salibandyliigassa kaudella 2017-18. Kuva: ÅIF:n Facebook.

Sipoolainen ÅIF varmisti naisten Divarin voiton tänään kaksi kierrosta ennen sarjan loppua. Sarjan ykkössija takaa suoran nousun naisten Salibandyliigaan kaudelle 2017-18.

Tänään ÅIF:n käsittelyssä kaatui sarjajumbo AFC Campus lukemin 4-2. Kaikissa ÅIF:n maaleissa oli mukana Bianca Boman tehoin 2+2.

ÅIF on kauden aikana 20 pelaamassaan pelissä kerännyt tähän mennessä 35 pistettä 16 voiton, yhden tasapelin ja vain kahden tappion myötä. Maaleja se on iskenyt 100 ja päästänyt 55 ja maaliero on täten sarjan paras.

ÅIF:n parhaat pistenaiset ovat olleet 15+23 -tehot tehnyt Emma Hartwall ja tehoin 25+12 peesannut Boman. Ykkösvahti Teea Lehikoinen on torjunut huimalla torjuntaprosentilla 91,3.

Naisten Divarin sarjataulukko

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Muutoksen tuulet
04/03/2017
Onnittelut ÅIF:lle sarjanoususta. Ymmärtääkseni nousu on ollut tavoitteena jo useamman kauden ajan, joten voitanee sanoa että työ tekijänsä palkitsee.

Tietysti mielenkiintoista ensi kaudella nähdä, miten ÅIF:iin ja muihin "etelän" seuroihin riittää laadukkaita pelaajia - varsinkin jos SB Vantaa onnistuu vielä itsensä liigaan karsintojen kautta kampeamaan. Ettei kävisi jollekin Steelersit.
1+1=3
04/03/2017
20 ottelua. 16 voittoa, 1 tasapeli ja 2 tappioo. 16+1+2=19 nopeasti laskettuna. Mitäs siinä yhessä pelissä tapahtui?
timo
04/03/2017
Nii no siis tästä on näköjään jätetty tämän päivän voitto merkkaamatta ;)
Rauno
05/03/2017
Tuskin jää ÅIF taistelussa laatupelaajista paitsioon pk-seudulla. Rahaa sieltä kyllä tarvittaessa käsittääkseni löytyy..
Juu
05/03/2017
Onnee
olosuhteet?
05/03/2017
missä åif pelaa kotiottelunsa? Siellä teltassako? Sipoon kunnan alueella on parempikin halli joten toivottavasti ssbl tekee fiksun päätöksen ja ohjaa pelit nikkilän monitoimiareenaan.
Liigaa Jätskiareenalla
05/03/2017
ÅIF on itse rakentanut talkoovoimin hallin Söderkullaan ja ehostanut sitä kokoajan. Nykyinen katsomo kapasiteetti on tarpeeksi iso naisten liigapelejä varten ja kenttä on myös nykyään täysimittainen. "Teltta" on ainoo ja oikea paikka missä ÅIF:än kuuluu liigaa pelata. Monitoimihallissa on todella huonot katsomot, esim. Päädystä ei näe kunnolla mitä oman pään maalin edessä tapahtuu jne. Lisäksi ÅIF on etelä-sipoosta ja niin on myös suurin osa ydin kannattaja kunnasta. Miehet pelasivat aikanaan vasten omaa tahtoaan siellä yhden kauden , ja katsojaluvut olivat paljon pienemmät kun mitä Söderkullassa pelatessa.
Kämp
05/03/2017
Nikkilän monnarille pelejä ei missään nimessä kannata viedä, ei tunnelmaa jos ei tule katsojia. Jätskiareenalla pääsee paljon lähemmäs peliä ja se tulee toivottavasti olemaan vaikea vieraille.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.