Loviisan Tor on hyvässä syysvireessä. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Loviisan Tor on tällä hetkellä kovassa iskussa. Se on voittanut neljä perättäistä ottelua miesten Divarissa. Viimeisimpänä kaatui LNM kotisalissa murskalukemin 11-3.

Vaikka Liminka siirtyi ottelussa 0-1 -johtoon, oli peli 60 minuutin kokonaisuuden osalta selvästi isäntien. Loviisa takoi toisessa ja kolmannessa erässä maaleja tasaiseen tahtiin voittaen erät 6-1 ja 4-1.

Torin tehokkain oli tehot 2+2 nakutellut Jesse Tolvanen. Häntä säestivät hattutempun tehnyt Sami Aalto ja kolme maalia alustanut Matias Palm. Maalilla Niko Nordström torjui 18 kertaa.

Tor on tällä hetkellä Divarissa toisena. Kymmenessä pisteessä on kaikkiaan neljä seuraa, sillä viisi voittoa ovat keränneet Torin lisäksi sarjakärki SB Vaasa, kolmantena keikkuva M-Team, sekä neljäntenä oleva Nurmon Jymy. Voitto oli Torille jo neljäs perättäinen. LNM puolestaan on sarjassa kolmanneksi viimeisenä ja se on voittanut viidestä kamppailustaan vain yhden.