Divarit

Video: Nurmon Jymylle paikallispelistä kauden kolmas voitto

16.10.
2017
0 Kommenttia
3
Divarit

Valkopaitainen Nurmon Jymy kuritti Blue Foxin sinisiä. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Nurmon Jymy kellisti yhdessä miesten Divarin Pohjanmaan derbyistä Blue Foxin Tähtihallissa lauantaina lukemin 6-3.

Avauserän jälkeen Blue Fox vielä johti Jukka Keskisipilän osumalla 1-0, mutta sen jälkeen Jymy nousi tasoihin ja ohi, eikä johtoasemastaan enää luopunut. Loppulukemat sinetöi Lauri Lehtimäki tyhjään maaliin kolmannessa erässä.

Kotijoukkueen kaikki maalit syötti Joonas Poutanen ja Jukka Keskisipilä teki niistä kaksi. Jymyn tehokkaimmat olivat tällä kertaa kolmosketjun hyökkääjät Lauri Lehtimäki ja Tommi Kärkkäinen, molemmat tehoin 2+1.

Jymyn rekordi on tältä kaudelta nyt siis kolme voittoa ja tappio, kun se taas Blue Foxilla on tismalleen päinvastainen. Voitto tarkoitti myös sitä, että Jymy eteni Suomen Cupin viidennelle kierrokselle.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Vaasa
Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.