Liigat

Sarjajumbona kärvistelevältä NST:ltä yllätyskaappaus

12.11.
2017
0 Kommenttia
3
Liigat

Lappeenrannan NST hankki tulivoimaa Virosta. Arkistokuva: Markku Taurama.

Viron maajoukkuepelaaja Kati Kütisaar pelaa loppukauden kattavalla sopimuksella Lappeenrannan NST:n naisten edustusjoukkueessa.

Kütisaar on pelannut alkukauden kotimaansa pääsarjassa, Naiste liigassa, Sparta Spordiseltsin riveissä. Alkukauden kolmessa ottelussa hän on tehnyt tehot 4+2=6. Viime kaudella pistepussi karttui 13:ssa ottelussa 44 tehopisteen verran (26+18).

Kütisaar on valittu Viron maajoukkueeseen joulukuun MM-kisoihin Bratislavassa. Yhteensä pelejä Viron maajoukkueessa on kertynyt 26.

– Hienoa saada kansainvälisyyttä joukkueeseen! Kati on tehnyt paljon tehoja Virossa ja maajoukkueessa, niin en näe mitään syytä miksei tekisi Suomessakin. On koulutukseltaan sentteri ja tuo sille pelipaikalle yhden vaihtoehdon lisää, kommentoi NST-luotsi Joonas Haapala.

Kütisaar nähtiin ensimmäisen kerran NST:n paidassa lauantain kotiottelussa Kooveeta vastaan. Pistetili ei vielä auennut ja Koovee oli parempi lukemin 11-1. NST ei ole voittanut tällä kaudella vielä peliäkään.

Linkki:
NST:n uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.