Kuva: Kuvakaappaus videosta

FC Helsinborg ja Team Thorengruppen mittasivat toisiaan lauantaina Ruotsin Superliigassa. Helsingborg katkaisi viiden ottelun tappioputken voittamalla ottelun vieraissa maalein 6-7.

Helsingborg johti ottelua kolmannessa erässä 6-3, mutta kotijoukkue kiri vielä tasoihin. Ottelun hahmo oli konkarisentteri Mika Kohonen, joka iski tehot 2+1 ja ratkasi pelin ajassa 59.47 komealla kaukolaukauksella. Maalisyöttökin oli suorituksena erinomainen.

Puolustajana operoinut Nico Salo oli myös hyvällä pelipäällä ja syötti kaikkiaan kolme osumaa. Petri Hakonen vastasi yhdestä maalista.

Tappioputken katkaissut Helsingborg on sarjan kuudentena. Thorengruppen pitää sarjan perää.