Juniorit

Kolmas finaalivoitto irtosi vahvan lopun myötä – Classicista A-poikien Suomen mestari

11.04.
2018
17 Kommenttia
2
Juniorit

Classic on A-poikien Suomen mestari. Kuva: Esa Takalo

Classic ja Steelers mittasivat toisiaan keskiviikkona A-poikien kolmannessa finaalissa Tampereella. Classic nappasi kolmannen voittonsa lukemin 8-3 ja juhlii A-poikien Suomen mestaruutta.

Steelers sai peliin vahvan alun ja johti ensimmäisen erän jälkeen 2-0. Toisessa erässä kotijoukkue terästäytyi toisella kympillä ja vei erän maalein 4-1. Kolmas erä oli lopulta enää Classicin näytöstä ja joukkue varmisti mestaruuden iskemällä vielä neljästi. Viimeiset 30 minuuttia menivät tamperelaisille luvuin 7-0.

Tamperelaisten pistenikkareina häärivät 2+1 tehopisteet iskeneet Aaro Helin ja Konsta Tykkyläinen. Kaksi maalisyöttöä tarjoillut Joona Rantala oli pudotuspelien pistepörssin ykkönen tehoin 11+9.

Classic oli finaalisarjassa sangen ylivoimainen, sillä se voitti aiemmat kohtaamiset loppuluvuin 8-1 ja 7-2. SM-pronssin nappasi EräViikingit, joka kaatoi TPS:n viime viikonloppuna pelatussa pronssiottelussa lukemin 6-5.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Mestaruustunnelmia:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tulevaisuus on sininen
11/04/2018
Kyllä on Classicilla hyvin pullat uunissa myös tulevaisuudessa ja tästäkin nipusta tulee moni pelaamaan pysyvästi edustuksessa vaikka edustukseen hommattaisiin seitsemän Kivilehtoa ;)
Hmm
11/04/2018
Onnea Classic ja onnea Steelers
Äläs ny
11/04/2018
Kovan työn ansaittu palkinto, onnittelut äijät , valmennus, ym porukka! Classic on paras!
hianoi
12/04/2018
Onneks olkoon Clasulle, eihän tulosten valossa jää mitään kysymystä. Kuitenkin, Steelersinkin jätkät saa olla tyytyväisiä kauteensa, aivan uskomaton vuosi joukkueelle jonka ei pitänyt saavuttaa mitään. Hyvältä se jo pian tuntuu. Olis silti saanu käydä teräksiset edes yhen voiton klaaraamas
Minäpahoitinmieleni
12/04/2018
Steelerssilläkin voisi siis olla tulossa hyviä junnuja ja puitteet ovat muutenkin hyvät. Nyt pitää vaan saada edustusjoukkue kuntoon ja sen voisi aloittaa kokeilemalla jotain valmentajaa joka ei ole läheltäkään Hämeenlinnaa.
Mielensäpahoittajalle...
12/04/2018
Samaa mieltä, lupaavia ja jo hyviä junnuja olisi teräsmiehillä käytössä jo nyt mutta jos peliajan päättää saunomisen taidot ja sillä solmitut kaverisuhteet niin kaikki tietää mihin se vie ja tänä vuonna on vienytkin jo
Steelers mutsi
12/04/2018
Hyvät laidat teillä täälä tampereella
Tampere
12/04/2018
Kyllä oli Steelerssin moke hyvä! Piti pystyssä joukkuetta viimeseen asti👍. Ei vaan riittänyt.
Anssi
12/04/2018
Kiitos Steelers kaudesta ja onnittelut historiallisesta mitalista! Tulevaisuus on nuorella joukkueelta vahva. Kiitos valmennukselle ja kaikille taustajoukoille. Kiitos erityisesti nro 21.. 12 vuoden ajan uskollisesti samassa joukkueessa.. nyt kohti uusia tuulia!
Tähdistö
12/04/2018
Finaalien tähdistökenttä?
Sininen
13/04/2018
Mikä seura mahtaa taas viedä...menestynein seura tittelin tänäkin vuonna?
Kaikkien kaveri
13/04/2018
"Mikä seura mahtaa taas viedä...menestynein seura tittelin tänäkin vuonna?"

Menestynein seura ei tule yllätyksenä, mutta Tampereen alue taitaa olla salibandyn keskus kun huomioidaan, että:

- miesten ja naisten finaaleissa Classic
- ASM: pojat Classic mestari ja tytöt: 4.
- BSM: pojat Koovee finaalit ja tytöt: Pirkat mestari
- C2: Classic mestari

C1-ikäluokka jossa ei ole tamperelaista menestystä.
Teiden Tukko
13/04/2018
Ei menestystä C1-ikäluokassa, mutta melko kovia C1-ikäluokan pelureita löytyy kyllä. Huhujen mukaan Classic on saamassa useamman U16 pelaajan riveihinsä ensi kauden Beehen. Huhut toki vain huhuja tässä vaiheessa.
Tieto
13/04/2018
Jäljellä olevista poikien mestaruuskannuista toinen matkaa turkuun ja toinen espooseen
mitämitä
13/04/2018
että sentään vähä lohtua sinne rannikko seuduillekkin vielä tänävuonna
Keiteleen marjamies
13/04/2018
EräViikingit A upeasti pronssia !!!
anssille
18/04/2018
Onnea Steelerssin a:lle! Nuoriahan nuo a-junnuikäiset ovat kaikki mutta Steelerssillä pelaajien keski-ikä esim. viimeisessä finaalissa oli kyllä vanhempi kuin Classicilla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.