Divarit

Rangers pudotti HaKin kyydistä päätöserässä ja on voiton päässä Divarista

06.04.
2018
17 Kommenttia
2
Divarit

Rangers voitti HaKi joukkueiden ensimmäisessä karsintakohtaamisessa maalein 10-4. Kuva: Jyrki Paajanen

Kirkkonummi Rangers ja AC HaKi kohtasivat perjantaina miesten Divarin nousukarsinnoissa Kirkkonummella. Rangers voitti kamppailun maalein 10-4.

Avauserän ainokaisesta vastasi HaKi, mutta toinen erä oli kotijoukkueen. Rangers iskikin kolmesti ennen ottelun puoliväliä. HaKi nousi erässä vielä tasoihin, mutta Mikko Ollikaisen maali varmisti, että Rangers lähti johdossa kolmanteen erään.

Rangers osui neljästi viimeisen erän ensimmäisellä kympillä ja vaikka HaKi kavensi ennen päätöskymppiä, niin tilanne oli vieraiden kannalta hankala. Maaliverkko pölisikin enää HaKin päädyssä kahteen otteeseen.

Rangersin kolmen pisteen miehiä olivat Ollikainen (3+0), Nicholas Rajala (3+0), Samuli Alaluusua (1+2) ja Erik Helenius (0+3). HaKin Tommi Vappula onnistu iskemään hattutempun.

Rangers johtaa karsintasarjaa voitoin 1-0 ja sarja on katkolla sunnuntaina Vantaalla.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
DIRREJUNA
06/04/2018
Ois Pääkallokin voinu jonkun lähettää Pommarin täpötäysille lehtereille ettei tarttis vaan tulospalvelun mukaan artikkelia kirjoittaa. Olis meinaan jutun juurta aika reilustikin, mitä ottelutapahtumaan, ottelun tapahtumiin ja tunnelmaan tulee.
tättärää
06/04/2018
Jaahas siellä se Siltanen taas sekoilee. On näköjään Siltaselle noi nimet ja faktat vähän vaikeita. Se on Kirkkonummi Rangers. Ei Kirkkonummen. Pöl västi.
Fäni
06/04/2018
Me ollaan Rangers!!! Huikee peli ja vielä huikeampi tunnelma! #d1vari #uusidynastia
Divari Rangers
06/04/2018
Mahtava meininki pommarissa, mutta käy kyllä sääliksi tuota pommarin mattoa. Jos ja kun Rangers divariin pääsee, niin tuolla matolla ei onneksi peliäkään pelata. Aivan varmasti tulee muutos tuohon mattoon, tai sitten Rangers pelaa kotipelinsä jossain muualla. Varmasti muut joukkueet nostavat haloon tuosta, kun matossa on kaikenlaista roskaa yllin kyllin, ties mitä jätöksiä käsipallo liimoista jne.
Joel Siltanen
06/04/2018
Kiitos tättäräälle palautteesta! Juttua on korjattu huomauttamallasi tavalla.
Heh
06/04/2018
Mun mielestä Rangers on New Yorkista ja Oilers Edmontonista..Tättä..lää
Dynastia
06/04/2018
Oikeesti tu että naurattaa toi Rangesrsin tägi Dynastia.. Sama porukka yrittänyt joku 5v. putkeen nousta divariin ja aina hajonnut kasetti karsinnoissa.. Treenaa 2-3 krt enemmän kuin 90% kakkosdivari joukkueista ja vasta tyyliin nyt viiden vuoden yrittämän jälkeen ollaan lähellä nousua.. Kertoo että asiat tehään valmennuksen osalta pahasti päin honkia.. No pommari on varmaan hyvä paikka divarille jos nousevat mut ottakaa nyt oikeasti toi dynastia pois - en tiiä pitäiskö itkeä vai nauraa ku kattoo sitä..
Keijo
06/04/2018
Eiks se meinaa sillo hyvää duunii ku nyt rangers nousee näytöstyylii ja vanhat liigajyrät näyttää tötsilt
Katsoja
06/04/2018
Mites paljon campolle mahtuu yleisöä sunnuntaina jos tänään oli kirkkonummella 300?
Toimitsija
06/04/2018
Katsojan kannattaa olla sunnuntaina ajoissa Campossa sillä sinne mahtuu vain reilut 200.
Höm
06/04/2018
Tämän vuoden Rangersin joukkue on kyllä huomattavasti vahvistunut ja muuttunut valmennuksesta lähtien #uusidynastia
Jep
07/04/2018
Ketä kiinnostaa onko Nummi vai nummen?
AKi
07/04/2018
Tää ottelusarja ei ole vielä ohi. Seuraava matsi stidiaskissa on maalin peli. Rangers nosti toiseen erään hienosti tasoa ja lopetti kyykkimisen sekä antoi painetta myös HaKin ykkösketjulle.
Eri jengi
07/04/2018
Muutama vuosi takaperin Rangers -Pirkat -karsintasarjasta on nykyjoukkueessa ehkä 8-9 pelaajaa 20:stä. Koko valmennustiimi on eri, huoltaja (3. veska) on toki sama. Eli en ehkä puhuisi ”samasta” jengistä...
Jaskanveivi
07/04/2018
Muistan nämä rangersin pelaajat rajala.salo ala-luusua junnujen sm sarjoista.pelasivat spvn junnuja vastaan.jo silloin näki että pelimiehiä ovat nämä poijat.tsemii pommariin.
Seppo Talo
08/04/2018
Miksi ihmeessä Teppo Salon nimi on koko pääkallon kommenttiosion käytetyin kun posista puhutaan? Ei kai vielä sentään ole Suomen kuuluisin?
Seppo Talon naapuri
08/04/2018
Teppo Salo on saanut rauhassa kehittyä liigajengien tutkan uokopuolella. Ikäisekseen erittäin kypsä pelaaja, joka tekee harvoin pallollisena huonoja päätöksiä, pallottomama vielä vähemmän.. Olisi varmasti jo tällä kaudella ollut pääsarjapelaaja, mutta armeijan takia ”jäi” vielä vuodeksi Kirkkonummelle. Tulee pelaamaan itsensä ensi vuonna säbäkansan yleiseen tietoisuuteen!

Ps. Rangersin somesta löytyy pätkä, jossa Teppo pitää Pelicans puolustajia pujottelukeppeinään 😂

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.