Ruotsi nöyryytti Suomea miehiä – kymmenen maalia omiin!

Suomen salibandymiehet kokivat sunnuntaina selkäsaunan. Ruotsi vei Suomea Sveitsin Bernissä pelattavassa EuroFloorball Tour -turnauksessa peräti lukemin 10-3.

Ruotsi oli lukemien perusteella kahdessa ensimmäisessä erässä täysin ylivoimainen, sillä toiselle erätauolle siirryttiin länsinaapurin 7-0-johdossa. Päätöserä kirjattiin tasalukemiin 3-3, joten Ruotsi nappasi komean 10-3-voiton.

Ahkerimmin Suomea kuritti AIK-hyökkääjä Kim Nilsson, joka keräsi tehot 3+1.

Suomi on voittanut kaksi perättäistä salibandyn maailmanmestaruutta.

Salibandya, Bern, Sveitsi, Miesten EuroFloorball Tour -turnaus

Suomi – Ruotsi 3-10 (0-3, 0-4, 3-3)
1. erä: 6.48 Kim Nilsson 0-1 rl, 16.38 Jonas Svahn (Rasmus Sundstedt) 0-2, 16.55 Patrik Malmström (Henrik Stenberg) 0-3.
2. erä: 22.26 Nilsson (Mattias Wallgren) 0-4, 28.12 Johannes Larsson (Alexander Galante Carlström) 0-5, 31.41 Sundstedt (Nilsson) 0-6, 37.38 Jesper Berggren 0-7 tv tm.
3. erä: 43.03 Robin Nilsberth (Wallgren) 0-8, 44.22 Nilsson (Patrik Jansson) 0-9, 49.00 Johannes Larsson (Rasmus Enström) 0-10, 51.33 Esa Jussila (Lauri Kapanen) 1-10, 57.05 Petri Kauko (Janne Lamminen) 2-10, 59.15 Mikael Järvi (Lamminen) 3-10.

Rangaistuslaukaukset: Otto Tikka Suomi (+) Kim Nilsson Ruotsi (+) Tommi Aro Suomi (-) Rasmus Enström Ruotsi (+) Miko Kailiala Suomi (+) Henrik Stenberg Ruotsi (+).

Ruotsi voitti rangaistuslaukauskisan.

Pisteet Ruotsille 4-0.

Jäähyt: Suomi 6×2 min, Ruotsi 2×2 min.
Erotuomarit: Thomas Baumgartner ja Thomas Kläsi, Sveitsi.
Yleisöä: 857.

Sveitsi voitti Tshekin turnauksen viimeisessä ottelussa 5-3.

EFT-turnauksen loppujärjestys: 1. Ruotsi 2. Suomi 3. Sveitsi 4. Tshekki

15 comments

  1. Liiton mukavamies peräsimessä. Ottelutuloksista viis kun lintokodossa on kaikilla mukavaa.

  2. Voi,voi ei ole tällä joukkueella ”leijonamieltä”. Joukkue mutta ei todellakaan maajoukkue voi ottaa opiksi ja katse kohti uusia pettymyksiä jos ei vaihdeta vanhoja ja väsyneitä pelaajia. Maajoukkueessa ei voi olla muita kun taistelevia ja nälkäisiä pelaajia, niin ja valmentaja joka osaa hommansa kuten edellinen syttyttäjä Nykky. Muutoksia maajoukkueen johtoon ja valmennukseen nyt eikä MM-kisapettymysten jälkeen.

  3. Turha mollata heti valmentajaa, eiköhän kyse ole pelipaikoistaan varmoista, väsyneistä maalivahdeista.
    PS. monta hyvää nuorta veskaria odottaa pelipaikkoja

  4. Ajassa 49.00 peli oli 0 – 10 Ruotsille.
    HÄPEÄLLISTÄ!!!

    Lopun kolme maalia Ruotsin verkkoon ei muuta tilannetta. Suomi oli huono, eikä tappiosta voi syyttää pelkästään maalivahteja.

  5. Karia peesaan. Mahtokohan SSV ratkaista maalivahtiongelmansa hankinnallaan?

  6. Muutama helppo tosiaan lurahti, mutta kyllä sellaisia kardinaalimunauksia tekivät kenttäpelaajatkin että oksat pois. Nimiä mainitsematta Koski, joka nätisti vapautti Nilssonin läpiajoon ja tekemään muistaakseni 4-0 maalin. Tuohan jäi voitto-osumaksi.

  7. Ihan tervettä ottaa välillä kunnolla pataan ja herätä todellisuuteen, että ei homma ihan parlilla maailmanmestaruudella ole taputeltu.

  8. eiköhän toi vieläkin ollut monilla pelaajilla testiä, että pääsevätkö kesäleirille vai eivät. Sanoisin tosta porukasta maksimissaan 10 on seuraavissa MM kisoissa.
    Ihan turhaan porukka huutelee Kettusesta tai mistään muustakaan tämmöisissä peleissä millä ei ole merkitystä vaan testaan ja annetaan mahdollisuus useammalle pelaajalle näyttää onko heillä rahkeita maajoukkueeseen. Useimmilla ei vielä ole rahkeita kansainvälisiin peleihin vaikka Suomen liigassa dominoisivatkin. Tämäkin kokemus tulee sitten vain näistä ei niin merkitystä olevilla peleillä, että ollaan valmiita kun aika on täyttää oikeasti maajoukkuetta

  9. Vahinkoja sattuu.. Saattaa Suomi jatkossakin hävitä, mutta ei ykkösmiehistöllä noilla lukemilla.