Video: FBC Turun hyökkääjä hirmuvireessä – tehot 6+2 Kuopiossa

Jaakko Hautamäen jatkoaikamaali ratkaisi FBC Turun jatkopaikan. Arkistokuva: Jari Turunen

Jaakko Hautamäki oli pitelemätön sunnuntaina. Kuva: Jari Turunen
Jaakko Hautamäki oli pitelemätön sunnuntaina. Kuva: Jari Turunen

Miesten salibandyn Divarissa pelattiin sunnuntaina yksi sarjapeli. Kuopiolaisen SB Welhojen kauden avaustappio näki päivänvalon, kun FBC Turku haki vieraspisteet maalein 8-9. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Kentän suurin velho oli FBC:n Jaakko Hautamäki tehoin 6+2, ollen näin mukana kaikissa paitsi yhdessä turkulaisten maaleista.

– Yksinkertaisesti pitelemätön kaveri tänään, kuvaili SB Welhojen päävalmentaja Mikko Tiihonen, Welhojen nettisivujen mukaan.

Hautamäki valittiin itseoikeutetusti pelin parhaana. Paljon huonommaksi ei jäänyt Welhojen Olli Taskinen, joka tehoili mukavat kaksi maalia ja neljä maalisyöttöä.

Welhojen kausi jatkuu toisella tuplaviikonlopulla putkeen, kun PSS Porvoosta ja Rauman Salba saapuvat Kuopioon. FBC Turku taas saa vieraita Pohjanmaalta, SB Vaasan matkatessa Varsinais-Suomeen.

Linkit:
Lisää pelistä Welhojen sivuilla
Jari Turusen kuvat pelistä

Teksti: Niko Vahtera

27 comments

  1. Koomista seurattavaa nämä welhojen maalikoosteet, jos seuraa #44 sen jälkeen kun omissa on soinut! Melkoisia itkupotkuraivareita

  2. Itselle jäi videosta päällimmäisenä mieleen se että aika helppoja maaleja tämä fbc:n kassari päästi taakseen. Hienoja maaleja puolestaan Welhojen reppuun.

  3. Missä tätä taikuria on piiloteltu? Käsittääkseni jo tämän videon perusteella yksi länsirannikon kovimpia pelimiehiä.

  4. Missä tätä taikuria Welhojen numero 44 on pidetty. Erittäin koomisia raivareita!

  5. Jaakkohan on aina ollut FBC:n poikia. Kävi välillä TPS:n liigajoukkueessa & Sveitsin liigassakin, mutta ne ei hirveän hohdokkaina visiitteinä jäänyt salibandyn historiaan, varsinkaan tuo Sveitsin keikka. Mä olen kyllä aina kovasti tykännyt tämän pelimiehen edesottamuksista kentällä. Ei mikään ”kuka-tahansa” ole ollut koskaan …

  6. Ei kai niin pieni paikkakunta kuitenkaan kyseessä, etteikö voisi mainita FBC:n ensin lauantaina vierailevan Lammilla?

  7. Klassikkokamaa. Nauroin tauotta ensimmäisestä sekoomisesta aina viimeseen asti. Kirsikkana kakun päällä megaspurtti 5-9 maalin jälkeen!

  8. Tuo on kyllä käsittämätöntä komiikkaa mitä Welhojen pelle esittää. Okei saa olla täysillä mukana, mutta onko se nyt maailmanloppu jos divarissa vastustaja tekee maalin? Käsittääkseni sama kaveri on myös se, joka viikatteella miltei huitaisi omaa joukkuekaveria?

  9. Welhot kohtasi kaksi divarinousijaa viikonloppuna ja vaikeaa näytti olevan. Taitaa tulla tasainen kausi tai ennakkosuosikilla takkuaa tai nousijat ovat kovia?

  10. Veikkaan tasaista kautta, eli nousijatkin ovat kovia. Tosin osa ennakkosuosikeista taitaa kyykätä alkukaudesta, joten kaikki www:n kolme vaihtoehtoa on mielestäni oikein.

  11. Noita 44:n raivareita olis voinut kattoo enempikin. Käsittämättömiä ylilyöntejä reagoinneissa… mutta hauskoja.

  12. Tosi hauskoja, huikee toi Josba-matsin linkki ja jatkoaika sekoominen…..harkkapelissä… 😀 Hahaha

  13. Näistähän saa kohta draama-elokuvan pystyyn. Oiskohan #44 aineksia keihäänheittäjäksi? Rädyn Sepin kanssa tulisi heittotekniikan kanssa varmasti hyvät keskustelut, kuitenkin melko puhtaasti linkoaa toi fatpipekin

  14. Welhojen pelit ovat hyvin viihdyttäviä. #44 saa minutkin katsomoon pelistä toiseen. Mahtavaa eläytymistä.

  15. Tuu ny janne itte kertoo miks tuolla tavalla sekoot:D 5-9 maalissa uusi 100m ennätys niin kovaa juokset ulos kaukalosta. xd

  16. Joo, huikee megaspurtti ja kädetkin käy alaviistoon kuin heinäpellolla hommissa olis! heh.

  17. kertokaas joku viisaampi miksi ihmeessä welhojen 4-7 maali ei ole oma maali??

  18. Voin sanoa ihan suoraan, että juuri tälläisten persoonien takia sitä tekee usein päätöksen, että lähtee matsia katsomaan. Vaikka tuskin kaveri itse haluaa juuri koomisuudellaan erottua.

  19. Oma pakki potkaisee pallon maaliin. Pallon, joka ei todellakaan ollut menossa maaliin päinkään. Siksi oma maali.

  20. Mielestäni Welhojen #44 on todellakin huikea pelaaja keskittyessään pelaamiseen. Hän on nopea, taitava ja erinomainen sekä puolustamaan että hyökkäämään. Viime kauden plus-miinus –tilastossa taisi olla joukkueensa paras. On surullista ja tragikoomista , että tuo voimakas reagoiminen omiin ja joukkueen epäonnistumisiin jättää varjoonsa hyvät peliesitykset.