Video: SalBa–Steelers kaikki maalit – tasoitus 59.59 ja Hyvösen rystytykki jatkoajalla

Miesten Divarin sunnuntaikierroksella nähtiin todellinen trilleri, kun SalBa ja Steelers kohtasivat Raumalla. Jatkoajalle venyneestä ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Kamppailu oli matkalla kohti jatkoaikaa lukemissa 4-4, kun isäntien Janne Hyvönen pamautti johto-osuman ajassa 59.57 vain kolme sekuntia ennen loppua. Käsittämätön kuitenkin tapahtui, sillä Steelers onnistui vielä tasoittamaan ottelun seuranneesta aloituksesta. Risto Parikan 5-5 -tasoitus syntyi summerin jo soidessa, mutta tuomaripari päätyi hyväksymään maalin pienen palaverin jälkeen.

Jatkoajalla ottelun sankari Hyvönen täydensi hattutemppunsa komealla rystyosumallaan ajassa 62.11, ja sarjapisteet jäivät Raumalle SalBan hyppysiin. Joukkue on nyt Divarin jaetulla kärkipaikalla yhdessä SB Vaasan kanssa.

11 comments

 1. Selostajat ovat kyllä legendaarisia. Ihan pasmat sekaisin, kun Steelers tasoittaa. Ei oo maali, ei oo.. Huvittavaa.

 2. Selostajalta ainaki tulee nii väsynyttä läppää voittomaalin jälkeen… Saako steelers vetää vielä rankkarin tai jotain?

 3. Jokainen voi kellottaa aloituksesta……pallo maaliin niin 5 sekuntia mennyt. Valitettavasti ei olisi pitänyt hyväksyä.

 4. Huikeeta. Vetää tunteella. Selostaminen on helvetin vaikeaa. Kyllä saa taas hävetä kyynisiä suomalaisia. Pitäkää pojat pilke silmäkulmassa niin ei tarvitse ärsyyntyä tuollaisesta.

 5. Hieno video vesittyy kieltämättä selostajakaksikon juttujen mukana.

  Ehkä selostajien sijasta vois puhua fanittajista…

 6. Jotkut puhuu että Divarin paras pelaaja on Heikki Hätönen, Johnny Ojala, Joona Kukko tai joku muu, mutta kyllähän Divarin paras pelaaja on ehdottomasti Janne Hyvönen. Hän suorastaan dominoi pelejä ja ratkoo niitä lähes yksinään kuten tämänkin ottelun. Salba olisi ilman Hyvöstä vain Divarin keskikastin joukkue. Hän mahtuisi mihin tahansa liigajoukkueeseen kahteen ensimmäiseen kenttään.

 7. No ei tuo nyt mun mielestä ollenkaan niin huonoa selostusta ollut mitä kommenttien perusteella kuvittelin. Tosin toi kommentaattori olis voittomaalin päälle saanu pitää kyllä mölyt mahassaan…

 8. ”Kluivert iskee maalin, hähähää”- ton kommentin heitti aikanaan joku ylen selostaja, en nyt muista kuka:-). Speven äijät vetää hyvin great playssä, ja en ole itse seinäjoelta paljon lähempänä pasilaa;-). HirviTV:llä on kanssa asiallista selostusta. Harmittaa vaan kun joutuu streamejen välityksellä kattelee pelejä, kun kuvantaso kuitenkin huonompi kuin telkussa ja tökkivät välistä kumpaisetkin lähetykset. No hirvitv välistä muutenkin aikamoista puuroa…

 9. Ei amatööreiltä enempää voi kyllä vaatiakaan. Intoa tuntuu riittävä, muttei oikeen journalistista näkemystä, mikä on tärkeää selostamisessa. Jos halua on kehittyä kannattaa seurata urheiluselostuksia Yleltä, Eurosportilta, Maikkarilta ja vaikka Viasatilta Antti Mäkisen toimesta.

  Toki näitä tehdään paikallinen pilke silmäkulmassa, mutta jonkin verran pitäisi tietää vastustajastakin. Väsynyt läppä sopii pubin kulmapöytään, muttei selostuksiin.