Divarit

”Josban viime kauden joukkueesta jatkamassa vain kaksi maalivahtia ja neljä kenttäpelaajaa”

20.05.
2015
Divarit
Antti Ruokonen johtaa Josban Divari-projektia. Kuva: Jari Turunen

Antti Ruokonen johtaa Josban Divari-projektia. Kuva: Jari Turunen

Joensuun Josban ennätyspitkä taival miesten Salibandyliigassa päättyi tähän kevääseen. Josba putosi playout-vääntöjen jälkeen tylysti Divariin. Mutta miltä näyttää ensi kauden Josba? Ja mitä tapahtuu joensuulaisen salibandyn taustoilla?

Näihin kysymyksiin pyörittelee vastauksia sanomalehti Karjalaisen urheilutoimittaja Jarmo Sieviläinen tuoreessa bloggauksessaan. Tekstinsä Sieviläinen on otsikoinut ”Leba lähtee haastamaan Josbaa”. Jo otsikko kertoo, että Joensuun salibandypiirien taustoilla kuhisee.

– Käsittääkseni viime kauden liigajoukkueesta on jatkamassa vain kaksi maalivahtia ja neljä kenttäpelaajaa. Tiedossa oli, että muutos on melkoinen ja sellainen siitä myös tulee, Sieviläinen kirjoittaa.

Sekä Josban Divari-joukkueen ruoriin että seuran puheenjohtajaksi Sieviläinen povaa Antti Ruokosta.

– Tietyt asiat eivät kuitenkaan muutu, ja Josban uusi nuori edustusjoukkue on aloittanut harjoittelun kokeneen valmentajan Antti Ruokosen johdolla. Josban edustukseen kuuluu A-juniori-ikäisiä pelaajia ja nyt sitten väännetään myös siitä, ovatko he ensi kaudella nuorten SM-sarjaan nousseen A-poikien vai edustuksen mukana.

Lue bloggaus kokonaisuudessaan Karjalaisen sivuilta:
LeBa lähtee haastamaan Josbaa

Pääkallo.fi