Kuopion Welhot ja Joensuun Josba mittelivät paremmuudesta miesten Divarissa keskiviikkona Kuopiossa. Kotijoukkue oli kamppailussa vahvempi maalein 9-4.

Kotijoukkue johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen maalein 2-1. Toinen erä oli vielä selkeämmin Welhojen ja viimeiseen periodiin lähdettiin tilanteesta 6-2. Josba osui viimeisessä erässä kahdesti, ja Welhot kolme kertaa, joten täysi pistepotti jäi Kuopioon selkein loppuluvuin.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli hattutempun laukonut Sami Aalto. Juha Rautiainen osui kahdesti. Iiro Lankinen sekä Pauno Kajoksinen tarjoilivat kaksi maalisyöttöä mieheen. Niko Frilander torjui 23 laukausta ja syötti yhden osuman. Josban tehokkain oli kahdesti osunut Eetu Lehtiniemi.

Welhot on voittanut kauden molemmat ottelunsa ja johtaa Divaria, koska on joensuulaisten lisäksi ainoa joukkue joka on pelannut kaksi ottelua. Josba on sen sijaan kärsinyt kaksi tappiota ja on toiseksi viimeisenä.