Tiikerit julkaisi lopullisen kokoonpanonsa – mukana kokeneita SM-mitalisteja

Tiikerit nousi viime kauden päätteeksi Divariin. Kuva: Juhani Järvenpää

Tiikerit nousi viime kauden päätteeksi Divariin. Kuva: Juhani Järvenpää

Viime kauden päätteeksi miesten Divariin noussut Tikkurilan Tiikerit julkaisi tulevan kauden lopullisen kokoonpanonsa perjantaina.

Joukkueen uusia pelaajia ovat Juha Ottelin (Rangers), Toni Kalteva (SCH), Aleksi Tiilola (SCH), Paolo Keinänen (HIFK), Mikael Laikola (HIFK), Henri Qvickström (HIFK) ja Aleksi Kemppi (HIFK). Joukkueen pelaajistosta eritoten Lauri Lehtonen sekä aiemmin mainittu Keinänen ovat kokeneita pelaajia ja moninkertaisia SM-mitalisteja.

Tiikerit edustus kaudella 2017-2018:

Maalivahdit
1 Ottelin Juha
31 Keinänen Paolo
35 Forsblom Henri
61 Sjöholm Mikko

Puolustajat
5 Laikola Mikael
17 Keskinen Joel
19 Lehtonen Lauri
21 Rihu Lauri
25 Qvickström Henri
28 Malinen Miska
45 Niittyvuopio Elis
90 Tikkanen Jiri

Hyökkääjät
7 Hinttaniemi Timo
8 Hartikainen Teemu
9 Tervonen Miika
10 Haapasaari Heikki
11 Salo Juuso
37 Palin Tomi
41 Kangas Topias
42 Kalteva Toni
62 Tiilola Aleksi
64 Laakkonen Joackim
66 Rinne Olli
70 Loippo Leevi
89 Olander Patrik
91 Pousi Ville
96 Kemppi Aleksi

Seuran uutinen

13 comments

  1. Todennäköisesti tulen tämänkin joukkueen pudottamaan sarjaporrasta alemmaksi.

  2. Mörssäri malinen!! Divarin pelätyin ehdottomasti! hyvä, että jatkaa!! ps. oot söpö <3

  3. Heittämällä. Bjunnuista vaan rohkeasti ikäluokkansa paras pakki mukaan peleihin, N.K

  4. Nuorten maajoukkuepelurit ei mahtuneet joukkueeseen ….Kannattaa pitää kiinni tulevasta liigamiehestä NK.jos vähänkään ymmärrystä.

  5. hyvä ykkönen noista veskoista Sjöholm pärjää divarissa, muut täyteukkoja. Yllättävää on ei yhtään nuorta veskaa ringissä, kun neljä veskaa joukkueessa olisi ollut hyvä mahku ajaa sisään treeneissä jotain tulevaisuuden kykyä. Kaikille kun ei riitä millään peliaikaa. Ja viimesin tulokas Keinänen ei voittava MV viimeisin HIFK kausi näytti, taidot ei riitä edes divariin. Kaikille ei riitä peliaikaa, mutta eivät varmaan odota sitä tuleman

  6. Ennustan vaikeaa kautta, mutta pieni yllätysmahdollisuus on. Ekat viisi matsia määrittelee kauden. Pisteitä olisi sen aikana otettava, niin pääsee hyvää flowhun ja itseluottamus nousee. Tsemppiä!

  7. Huhujen mukaan Tiikereiden valmennuksella ei ollut viime kauden päätteeksi minkään laista kiirettä/halua pitää kiinni A-B maalivahdeista –> Ei A divari kiinnostanut Tiikereissä ja lopulta jäi vain yksi viime kauden maalivahdeista, joka ilmeisesti pyörii 2 divarissa ja A divarissa.

  8. Eihän tuossa seurassa valmentajat osaa pitää lupaavia nuoria joukkueessa. -98 ikäluokan kärki karkasi muihin seuroihin, eikä yllätä tippaakaan. Eipä tuo valmennuskaan heitä olisi peluuttanut tarpeeksi taitoonsa nähden. Osa kokoonpanosta ei lähelläkään Divarin vaatimaa tasoa, fysiikassa ja liikkeessä jäävät erittäin pahasti jälkeen muihin verrattuna.

    Jännän äärellä varmasti odotellaan Tikkurilassa miltä ensimmäiset sarjapelit näyttävät, toivotaan parasta.

  9. Jos hieman ravistelee puuta niin jokainen osaava valmentaja ja erityisesti seurajohto ymmärtää oikean sekoitussuhteen nuoruuden ja kokemuksen välillä. Niin pelillisesti kuin imagon kautta. Ja nyt tais Tiikereiltä unohtua nuoruus mixistä kokonaan esim. ei yhtään -98 pelaaja joukkueessa.

    Olihan se pettymys seuralle ja pelaajille kun A tippui SM sarjasta sillä materiaalilla mille povailtiin ennakoissa sijoja 5-6. Mitäköhän miettivät nyt seurassa pelaavat vanhemmat juniorit tavasta toimia. Yhden epäonnistuneen kauden jälkeen tarjotaan II divaria akatemian nimissä ja harjoituksissa ei edes valmentajia paikalla. A poikien toiminnasta ei mitään tietoa . Mutta hyvää on se että seura vetää omalla linjalla joka tuottaa haluttua ”tulosta”. B junnuilla on myös materiaali ikäluokan top4 joukossa mutta silti SM sarja jäi saavuttamatta. Nyt lupaillaan oletettavasti kaikkea B junnujen pelaajille ja sit keväällä lyödään ovi kiinni naaman edestä.

    Tiikerit nousi II divarista kaveriporukalla ja valmennuksen osaaminen riitti juuri sille tasolle. Pelaajat päättivät miten pelataan ja valmentajan tehtävä oli olla paikalla. Seuraava taso olisi muuttaa harjoitukset vaatimalle tasolle mutta samanmoinen pelailu jatkuu harkoissa. Toisaalta onhan samanmoista pelailua ollut pitkää Sipoossa ja roikkuvat sillä divarissa, sieltä varmaan koutsi on tuonut ajatusmallin mukanaan.
    Toivon että Tiikerit osaisivat ottaa mallia esim Inkkareista miten divaritason ryhmästä omien junioreiden kautta saadaan uskottava SM sarja organisaatio. M-Team toimii myös omien junioreiden kautta vahvasti ja sinne taisi monta Tiikerijunnuakin suunnata tulevalle kaudelle miesten divaria pelaamaan. Tsemppiä Tiikerit !

  10. Onhan siellä nuori mies Kemppi… ai niin mut se piti ostaa muualta eikä nostaa omista junnuista.