Divarit

NST:lle kolmas perättäinen voitto – Puustinen illan sankarina

13.11.
2017
0 Kommenttia
3
Divarit

Petteri Puustinen oli tänään kovassa iskussa. Kuva: Markku Taurama.

Miesten Divarissa pelattiin maanantaina yksi ottelu. NST voitti kotikentällään EräViikingit Akatemian lukemin 6-4.

Avauserässä NST hallitsi ottelua ja Joona Heiskanen veikin NST:n 1-0 -johtoon. Vain 15 sekuntia ennen erätaukoa Miikka Martikainen tasoitti kuitenkin lukemiksi 1-1. Ensimmäisessä erässä torjuntoja merkattiin NST:n Jarkko Monthanille kuusi kappaletta ja vastapäädyn virkaveljelle, Santeri Kainulaiselle, huimat 14 kappaletta.

Toisen erän alkupuoliskolla NST osui kahdesti. Ensin ajassa 21:53 Joonatan Kovanen siirsi isännät 2-1 -johtoon ja ajassa 29:31 Petteri Puustinen lisäsi eron jo kahteen maaliin. EV Akatemian Otto Blomqvist kavensi kuutisen minuuttia myöhemmin, mutta toisessa erässä viimeisellä minuutilla osui puolestaan NST. Ainoastaan 47 sekuntia ennen toiselle tauolle siirtymistä Puustinen vei illan toisellaan lappeenrantalaiset jälleen kahden maalin karkumatkalle.

Martikainen osui toistamiseen ajassa 46:39 ja toi EV Akatemian taas maalin päähän, minkä jälkeen mentiin pitkään ilman maalia. Kolme minuuttia ennen päätössummeria Juho Simolin helpotti NST:n tilannetta tekemällä lukemiksi 5-3.

Hattutemppunsa viimeistelleen Martikaisen kavennus 48 sekuntia ennen päätössummeria jäi laihaksi lohduksi vieraille, sillä tehot 3+1 kerännyt Puustinen sai niin ikään hatun täyteen ampumalla tyhjään maaliin loppulukemat 6-4 ajassa 59:26.

Voitto oli NST:lle kauden viides ja kolmas perättäinen. EV Akatemian kahden ottelun voittoputki puolestaan katkesi tähän kamppailuun.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila