Divarit

Podcast: ”Mr. Salibandy” on pyörittänyt kaupunkisarjaa jo yli 20 vuotta – kaikki tilastot edelleen tallessa

12.11.
2017
Divarit

Sami Laitalainen kuvassa oikealla. Kuva: Pasi Roimela

Pasi Roimelan podcast-sarjan neljännessä jaksossa on vieraana vaasalainen salibandypersoona isolla p:llä. Sami Laitalainen on pyörittänyt paikallista kaupunkisarja Aurinkoliigaa jo yli 20 vuoden ajan ja ollut merkittävä tekijä kaupungin salibandyhistoriassa.

Aurinkoliiga on noussut yli 20-vuotisen historiansa aikana merkittävään maineeseen. Sarjassa on esiintynyt tuhansia pelaajia ja mielenkiintoisena ykstyiskohtana voi pitää sitä, että kaikki ottelut on tilastoitu vuosien aikana. Kaikkien pelaajien henkilökohtaiset tilastot löytyvät sarjan kotisivuilta.

Laitalaisen panos ei ole jäänyt pelkästään Aurinkoliigan pyörittämiseen, vaan hän on myös ollut perustamassa nykyistä kaupungin lippulaivaa eli SB Vaasaa. Mies on itse pelannut alasarjoissa ja sittemmin Aurinkoliigassa jo yli 24 vuotta.

Pasi Roimelan podcastit
Aurinkoliigan kotisivut

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen